Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Maoam

Evcca: to fakt nic? a ja ze si to odignorovala :-/, vies co, preposli mi teda este raz tvoju e-mailovu adresu na moj mail: maoamka1@gmail.com

a ja ti ho teda preposlem, mam ho v odoslanych

dikes

GoFruit: zdravim :D a zelam stastnu cestu a peknu dovcu na SVK :D

GoFruit

Evcca aj ja si s nim citam spievam ale je to 1200 km a ono ho to omrzi. Je pravda ze ked ho to chyti tak asi nic nepomoze len zastat. Stojime vzdy kazde 2 hod cize 3x za 600 km ale teraz to bude 400 a 800km. No uvidime.

evcca

sedavas v aute, ked muz soferuje pri malom, ci v predu? ja sedim vzdy vedla maleho, a ked sa zacne nudit, tak citame, v aute mu nic nepustam, ani pri dlhsej ceste. doma mi minule vydrzal pri tv pri klasike o psikovi a macicke. dokonca si tie rozpravky aj teraz vecer pred spanim rozpravame. a aj ked sa uci nieco nove, tak sa ma pyta, ci to tak robia aj psik a macicka z rozpravky.
no s kakanim neviem, davam mu na cestu plienku, ale on kaka vzdy v rovnakom case na 90%.

GoFruit

On v pohode kuka bude po otcovi tv maniak. Ked si muz zapol majsteovstba sveta v lyzovani maly s nim kukal. Totalne som nechapala. Takze musim muza krotit. Dakedy pozeral traktory na youtube ale uz si ich nastastie nepyta. Teraz nic nepozerava. Tak co myslite mam mu nejakych krteckov pustat ked bude zurivy. Lebo ked vresti zle sa soferuje. Najradsej by som nie ale asi stiahnem do zasoby pre istotu.
Boze baby a neviete ako to spravit s kakanim. Minule sme na 4 hodinovej ceste maly veľký problem ked nechcel kakat do plienky (doma uz od 1roka plienky nenosi) a my sme nemohli prave zastat a strasne plakal. Urcite sa to zopakuje. Berieme nocnik ale ak budezima mebudem ho von vykladat ale aj tak proste sme nemohli zastat aj 15 min ci viac. Co s tym? Je to hrozne na nervy ked tak vresti.

evcca

ahojte, maly nepozera rozpravky vobec, tv ho nebavi, jedine, co ho fascinovalo bola reklama so snehuliakmi. na pc obcas pozera s muzom bagre, ale nevydrzi dlho. ked cestujeme, tak sleduje auta, alebo sa hra so svojim malym cestovnym autickom, alebo s zajacom, on ho berie vsade a vsetko mu aj ukazuje. a posledny cas, len kladie otazky, takze zabava mna a tym aj seba.

Rosemary

na svk asi ešte nebudú, aj keď v ba možno, veď uvidíš, ale moc sa neteš.
Najstarší pozeral rozprávky skoro, ešte nemal asi ani 2 roky, dokázal pri nich presedieť bez pohybu až kým som to nevypla, ale to je tv maniak, keď vidí zapnutú telku nedokáže z nej odtrhnúť oči. Ten mladší začal asi v štyroch rokoch, ale veľmi málo, a ani teraz ho to nejak nebaví. To má po mne. Malinkú hypnotizujú reklamy. Dúfam, že ona nebude závisláčka.