Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Ahoj maoam. Ako ich beries? Kolko proteazy denne? Ja nemam pocit ze by sa so mnou nieco dialo a to beriem tak 3 ci 4 ale aj 5 niekedy tabl po 305 000 HUT ale nattokinazy je tam len 700 FU a serapept. 37 500 SPU v kazdej tabl. Cizedavky proteazy su podla mna dost velke ale zmena k lepsiemu ziadna.
Ty co konkretne pocitujes, aky ucinok?

Evcca berieme proteolyticke a systemicke enzymy na recistenie a odmorenie.

GoFruit

Neskusala sa mydlo z alepu? Vobec netusim ci to na svk dostat a ci sa to tak vola. Skus pohladat. Ja som s tym od malilinka umyvala syna.
Rimske odstavujem najradsej.

Lilly

čo by ste mi poradili ohladom kozmetiky - myslim nieco na vecerne umyvanie pleti ? prirodne mydlo alebo nieco neviem co by bolo vhodne, aby to tu plet umylo, ale nevysusalo :D

GoFruit - rimske salaty zboznujem, ale este som ich neodstavovala,,hmm, musim skusiť :)

evcca

maoam, poslala som, tak cakam.
GoFruit, my sme isli maximalne 500km, to je ine a tiez kazde dieta je ine. moj maly doma neprestane rozpravat a pred cudzim ani muk.
ja som dnes neodolala po dlhsom case chlebu, zjedla som len kusok a mam brucho nafucane skoro ako pred porodom a o krcoch pomlcim.

GoFruit

baby ja si teraz kazde rano robim smoothie zo zihlavy, pupavy, spenatu, hluchavky - nie vzdy vsetko naraz, bananov a OJ
a aj odstavujem, uz zacali rimske salaty zo Spanielska, tak odstavujem 1,5 hlavky az 2 plus mrkvy a pol uhorky
tak som spokojna, teraz je to podla mojich predstav, tak ako to citim, ze to potrebujem.
plus jem hrozno, melony, ananasy, fifi banany
a vecer chrumem krekry, trochu brokolice
recept na super chutny smoothie:
pol ananasu aj so stredom, maliny, OJ, banany....heaven