Tak momentálne jedálniček nemám nijako špecialny, takže neviem presne povedať, čo by mohlo spôsobiť tu moju užasnú zmenu ohľadom skrátenia doby spánku. Ono to prišlo tak úplne samo a postupne.
Keď som začala s raw food (1.12.2012 - docela pekný dátum , že ? :) :) tak celý december a január som spala 12 hodín !!! Proste som to tak potrebovala (našťastie som mala školu od 10tej a potom skúškove, takže som mohla existovať bez budíka)..... potom ten február, marec, apríl to bolo cca 9 hodín a teraz v máji to postupne klesalo na 8 a teraz cca 7 hodin.
Čo je však ešte lepšie, že ráno vstanem a vobec nie som unavena, celý deň mám energiu. No proste dačo neskutočnéééééé. Dúfam, že mi to tak vydrží už for ever : ):)
A jedálniček : 4 jedlá do dňa. Posledne 2-3 mesiace som na monofruit ( s kombináciou viacerých druhov ovocia v jednom jedle sa moje telo vôbec neztotožnuje teraz :). Takže napr.
1.) ranajky 1 kg jablk,
2.) cca 8 banánov
3.) 1 kg pomarančov
4.) večera : zeleninka + avokádo / najeke orechy
Proste EASY EASY EASY :)
( v poslednej dobe som moc nemala smoothie , ani šťavy, ale tak už som to dnes napravila :)
Moje motto, ktorým sa riadim a ktoreé považujem za dôležité :
POČÚVAJ SVOJE TELO
Takže proste jem vždy to na čo mám chuť a neriešim, že či je už 20 hodin a nemala by som jesť tie banány alebo že je ešte len 9 hodín rano a ja mam chuť na šalát - proste si to dám. :)