nyx tak pri tvojej historii neviem ci by si mala drzat post, hm. Ty si iny pripad ty by si mozno predsa len mala na to ist najskor prechodom na vita stravu a potom si dat post. Hm v tomto ti neviem poradit. Musis si hlavne dajak dostat do hlavicky ze mozes jest primerane porcie a nepriberies. &primerana porcia je napr. 5 - 6 bananov ako jedno jedlo. Alebo ako pise Lily kilo dacoho. Ludia prechodom na tuto stravu chudnu. Telo sa zbavuje toxinov, a tym padom vody a tuku. Takze vzdy je sprievodnym javom dake pochudnutie alebo velke schudnutie. Teda malo by byt. Ale samozrejme da sa aj z ovocia pribrat ale to by si musela zjest viac ako vydas, cize ak nesportujes, nemala by si zjest viac ako dakych 2500 kcal denne.
A dobre je zaradit aj nejaky sport.
Inac baby, nechcela som to pisat vtedy, ked o tom pisala Lily, ale cakala som, ci to nie je nahoda a aj ja menej spavam, ale co je dolezite, budim sa CERSTVA, co sa mi nikdy predtym nestavalo ani po 8 a viac hod. spanku. Teraz chodim spat okolo pol 11 a sama sa budim o 5 cerstva, ale este sa prinutim a zdriemnem a potom ma syn zobudi o 6 a stale som cerstva, vyspata. Celkovo pozorujem uz dlho, ze rychlo zaspavam, co som naopak dakedy ani za svet nevedela zaspat...