Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

V bio obchodoch. Normalne si vypitas potravinarske drozdie ci co. Ale upozornenie pre celiatikov - obsahuje gluten. Ak to nie je inak uvedene.

Lilly

Dnešný jedálniček :
• 9 banánov (6:15)
• 8 banánov (9:15)
• hrozno (13:15)
• rímsky šalát, pol uhorky, avokádo, 300g cherry (17:15)

RNG

Velmi zaujimave napady, dievcata.
Ale nezabudajte, ze aj napriek plno zelenine este stale mozete mat nedostatok mikrovlaknin a ten vam odporucam doplnit. Podobne aj vitaminy D-3, mineraly ako zinok, selen a jod, lebo v dnesnej polnohospodarskej pode su tieto znacne vycerpane, tj ich nemozete dostat v strave dost.
A aj ked ste vitariani, zato mozete zjest aspon trochu strukovin, najma sosovicu a cicer(nahrada masa), a proti vetrom zo strukovin a surovej zeleniny brat enzym alfa galactosidazu.
Japonci jedia aj surove ryby a skeble, ale taky tovar sa velmi rychlo kazi takze ho neodporucam jest vo vnutrozemi, najma ked to nie je tradicia a teda ludia v obchodoch s tym nevedia narabat.

evcca

hej, uz mam hrasok, vystihla som take dobre obdobie na sadenie. aj ja s malym chodime do zahrady ako na ekurziu, maly je v tom skvely. inak som nejaka nijaka z tohto pocasia.
GoFruit, som zvedava na jej rady, moj maly ma neskutocne otazky.

Rosemary

Gofruit, anastasiu som nečítala. Evca, ty už máš nový hrášok? Ja zatiaľ zo svojej záhradky čerpám len burinky, pažítku, kel z minulého roka, ktorý ide do kvetu, takže otrhávam aj lístky aj kvetinky. Jahôdky už začínajú červenieť, šalátik a špenát je ešte malý, ale hádam sa dočkám. Chodíme s malinkou obzerať každý deň ako to tam rastie a čo sa tam dá už spapať. Lily, to video je hrozne dlhé, nechce sa mi ho pozerať, nemám teraz nejak čas, ale mám taký pocit že som niekde o monfortovi čítala, že si občas dá aj kávu a vodu, takže asi nie je breatharián ako má byť, ale nie som si istá či to bolo o ňom.