Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

kikusssik

na tej stránke iherb.com, tam treba zadať iba číslo karty - na čo číslo karty, a nie číslo účtu? nechápem...

RNG

Zahranicne objednavky nikdynie su na dobierku ale len cez kredit/debit karty, ktore su vhodne na zahranicne objednavanie.

RNG

B-12 sa skladuje v peceni a podla potreby vylucuje do krvi. Zasoba v peceni je dostatocna aj na mesiac dva potreby, takze nedostatok sa ukaze az po case. Doplnovat sa da aj velkymi narazovymi davkami, lebo tak sa pecen "nalozi", podobne ako aj s vitaminom D-3.
Sublingual/pod jazyk je najucinnejsia forma, kde sa B-12 absorbuje rovno do krvi.
Drviva vacsina znaciek je vegan/vegetarian vhodna

GoFruit

Citala som ale nemam skusenosti ze sa vajcia daju casto len tak vynechat. Potom vitariani pouzivaju lanove semiacka alebo chia na spajanie krekrov. Viac neviem

kikusssik

ďakujem
ešte by som sa chcela opýtať, čo sa dá použiť namiesto vajec (pri pečení). dá sa u nás zohnať nejaká zmes? viem iba o vajahit, ktorá pre vegánov vhodná nie je
(sorry, ak toto sem nepatrí)

GoFruit

Ja som objednavala z iherb.com
Je tam obrovsky výber. Methylkobalamin by sa mal brat radsej castejsie v mensich davkach ako naraz jednu 5000 mg. Ja beriem 500 mg. Mam objednané 1000mg a prepolujem si ich a davam aj synovi.

kikusssik

nevieš náhodou, z akej stránky sa dá objednať vit b12 methylcobalamin rozpustné tablety pod jazyk, ktorý je vhodný pre vegánov? našla som iba ne-veganský