Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Bentonite clay v aj.malo by to mat podobne ucinky vsetko su to hliny len tam musi byt asi uvedene ze jeto aj na vnutorne pouzitie.

Maoam

GoFruit, nasla som to, ale v DE sa to v medicine ani alternativnej nepouziva, jedine v dentalnej medicine (zubar), co sa odstranovania toxinov z tela tyka, v DE je dostupny a aj povoleny pokial viem BENTONIT (Bentonit-Erde), ma to sedastu farbu.

GoFruit

Maoam este jedna vec. Pocula si o diomatoceous earth? Vo franine je to argile verte alebo blanche. Dokonca to mozno nie je ani to iste ale pouzitie je rovnake. V nemcine to neviem ale je to daka hlina. Nabera to toxiny pri detoxe. A vynasa von. Nielen toxiny je to aj antiparazitikum. Treba pit vela vody ked to berie clovek. Ja som s tym dnes zacala lebo tych toxinov je vazne vela tak snad to pojde lahsie. Neviem ale ci to je pre teba relevantne. Skus postudovat. I ked neviem v com by to bolo zle. Samozrejme davam do pozornosti aj ostatnym co robia detox.
Dnes som takmer nic nejedla a hlava ma prestala boliet azpo stave zo salatu a mrkiev a trochu pupavy a dakych pichlavych buriniek. Mnam.
Potom este trocha melonu a ceresni.
Zohnala som bio jahodky tak este idem tlacit.
Baby alebo hocikto co by ste isli studovat ako postgradualkeby ste sa chceli na svk uplatnit? S mojim vzdelanim nie je sanca. Trafila som mimo a dopyt zazakapol pocas krizy 2008.

GoFruit

Ani ja nemam pupaky ani akne. Mavala som pred touto stravou. Odvtedy nie.
Ked prejdes na tuto stravu moze sa ti ale docasne plet zhorsit ako prejav detoxu. Ale mne sa to nestalo. Ja mam zato velmi suchu plet ale iba na tvari. Cakam kedy sa to vyriesi. Pred touto stravou som mala suchu plet na celom tele a vkuse som sa skrabala na nohach a natierala ako besna. Teraz nemusim a nenatieram sa.

evcca

plet mam perfeknu, ziadne akne, ziadne pupaky.
r: jahody
des: ceresne
o: hrach, mrkva, salat
ol: jahody
v: nakladana zelenina- mrkva, zeler, cvikla, kapusta
v2: banany

Rosemary

Ahoj sisi, tak ja som mávala dosť akné na bežnej strave a teraz nič. Pleť sa vyčistila, ešte nie je síce dokonalá ale oproti tomu ako to bývalo predtým super. A keď náhodou zhreším nejakým chlebom napríklad, tak sa to hneď na druhý deň prejaví. Takže z mojej strany ti určite radím aby si to skúsila, aj keď výsledky nebudú okamžité, ale tým sa určite nenechaj odradiť.

Sisi111

Ahojte baby. Do tejto témy nakúkam už dlhšie ale až teraz som sa nejako dostalo k tomu e sa pripojím. Zaujímalo by ma akú máte na tejto strave pleť? Ja mám totižto hroznú pokožku, poznám už všetky kožné ambulancie v okolí a nič. Ide o to že mám (najmä na celých prsiach a na rukách a trošku po stehnách) také zapálené vyrážky a nie a nie sa ich zbaviť. Už ma nebavia lekári a všetko. Je my jasné že telo nám opláca to čo mu dáme a preto by som rada vedela aký účinok bude mať na mňa vita strava. V normálnom živote som tak na 60 % akurát že ten zvyšok tvoria úplne sprostosti :(

Maoam

roky nosim ponozky a teplo sa obliekam, to su zakladne veci, nosim aj oblickovy pas, o tom to nie je, je to na dlhu debatu

kazdopadne - nemam moznost tu sediet na riti doma a nemusiet nic robit, okrem spania, jedenia a matia pohodicky, co uz :-/

ja viem, ze ten stres a nahanacky su zabijak, zatial nemam inu alternativu, to je ten problem

s ostatnym (strava a doplnky), to studujem, ako sa da, aby som ziskala lepsi prehlad o vsetkom, je to velmi obsiahle, komplikovane a v mojom pripade musim konzultovat s lekarmi vsetko

GoFruit

Maoam uff.
Neprispievaju k tym stavom aj tie tvoje stresy a nahanacky? Neviem co ti ine poradit. Ale urcite ides dobrou cestou len to ide velmi pomaly.
Ked som bola mala tak som prekonala zapal oblicky a doktori mi napisali do karty ze mam chronicky zapal ladvin. S tymto vedomim som zila az kym som sa nestala vitariankou. Bolo mi zakazane sadat na studene a chodit bez ponoziek. Ani len v lete som vraj nemohla sediet na zemi. Teraz tu v pohode v parkoch sedavam na zemi nez deky a tu nie je zas az tak teplo. Zem je chladna. Beham bosa a nic mi nie je. Klop klop. Dufam ze sa ti podari dat sa do poriadku.
To je len moja story. Ja neviem ako zle na tom boli moje oblicky cize neber to tak ze ti davam priklad mirakulozneho vyliecenia.
Inac ja dnes nejem. Nemam na nic chut. Boli ma hlava. Uz chcem s tym detoxom skoncit ale to sa nema. Tk neviem ci to vydrzim.

Maoam

inak so stravou sa fakt snazim, ale urobila som chybu, v jeden den privela soli a bum, mega problem, ale bol to len zlaty klinec, citila som, ze sa to na mna chysta uz par dni, mala som aj hrozne vela stresu, vypätia, nahanacky vsade, do toho mam aj nejake viralne ochorenie (horne dych.cesty), no uz ma len odbachnut, fakt :-(

tu ludia vo velkom griluju, to ked ides do obchodu, debnicky piva vo vozikoch, vozy prepchate tak, ze mas pocit, ze ide vypuknut tretia svetova, ale co to tu vyslopu a pozeru, help