Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Sisi111

Ahojte baby (a chalani). Mne sa dnes darí byť na 100 % surová - teda dúfam že to nepokazím do večera :)

Inak GoFruit to sa divím že BXL nemajú záujem o vita stravu. Vždy som si myslela že to je taký...rozvinutejší štát a preto je tam aj normálnejšie rôzne výživové štýly. Inak nemáte tam v baroch či reštikách nejaké freshe alebo tak? Tu na SVK to bene majú takže ja nemám problém keď vybehnem von čo si objednať

GoFruit

no chceli sme, ale tak vies ako to je medzi nami, tak este je vselico mozne, sama neviem co robit, keby som vedela...

Maoam

GoFruit - idete kupovat dom? no tak to mas o pracu postarane, ak este budes mat zahradu, tak restiku v mysli skrtam...

GoFruit

no ano vy tam mate tie Wurste a my zas hranolky s masom hehe
no potrebovala by som dost prachov a teraz chceme kupovat dom, takze asi sa to nebude dat

GoFruit

prave BXL sa mi zda ako super miesto, lebo sa tu premelie vela ludi...
ale tak blizko bol salatovy bar, robili tam skvele salaty a skrachoval, tak neviem. Ked sme tam chodili, tak tam sedelo vzdy tak malo ludi, Belgicania su velki masozravci, tu aj vegetarianske jedlo v restike je rarita a veganske ani nehovorim

GoFruit

minule v parku sa mi jedna mamicka chvalila ze budu vecerat kinou a teraz ja ze hm to nezacina zle a potom ze s jahnacimi kotletami... no ani som nevedela co jej mam na tu uzasnu spravu odpovedat, lebo on to tak prezentovala slavnostne a chvalenkarsky... ja sama pre seba, ze chuda jahna
ja ju vobec nesudim, ale tymto sa mi chvalit naozaj netreba

Maoam

co? no ja zijem v malom meste, ale mame tu raw restiku, chodi tam velmi vela ludi, aj muzov v oblekoch, co s vzdy divim, ked idem okolo :D, maju tam vela raw veci ale aj vegetarianske varene jedla, cize je to aj pre vegetarianov a veganov, aj pre vitarianov, a to sme fakt v malom meste, nechapem, no tak to bude potom diera na trhu, tak do toho chod,ked to tam nemate