Jedálniček:
•10 banánov (9:00)
•rímsky šalát, avokádo, uhorka, 500g cherry paradajky (12:30)
•banány (16:00)
-----------------------------
Ahoj Sisi, vitaj medzi nami :)
1. Pleť - ja mám na tejto strave VÝRAZNÉ ZLEPŠENIE pleti. A to som sa od 13 r. trápila s vyrážkami na čele, brade. Teraz keď sa mi vyhodia 2 vyrážky za mesiac, tak to je veľa. Fakt super zmena. Taktiež som videla videá na nete, že ako sa ľudom vylepšila pleť na raw food.
2. Okolie - rodina - ja som začala s vitariánstvom na začiatku decembra, na Vianoce som prišla domov, oznámila to rodičom a bolo:) Našťastie oni sú skvelí, takže žiadne negatívne reakcie no a taktiež vedia, že ja som tvrdohlavá, čiže keď si niečo zmyslím, tak ma odtoho nik neodhovorí. Idem si svojou cestou :) Širšia rodina ( myslím starí rodičia, tety, bratranci,...) - to ešte ani nevedia ( ja som strašne malo s rodičmi a so širšou rodinou ešte 100x menej)
kamoši - tak tu som bola v šoku, lebo žiadne negatívne reakcie neboli. Dokonca kamoška mi povedala, že ma obdivuje :) Takže to poteší.
Podľa mńa je doležité ísť si svojou cestou, stáť si za svojim a neriadiť sa podľa druhých ("och, teraz celá moja rodina je len varené, tak ja nebudem raw" - blbosť)