Ahojte kočky, už som tu dlhšie nebol, tak som si prečítal to, čo som zmeškal...
... no ovozel vyjde drahšie ako jedno kura, ktoré je rodina aj dva dni... a ovocka sa zie viac samozrejme. Ale ja to beriem ako investíciu do budúcnosti. Čas na prípravu smoothie a šalátov, či obedu je u mňa minimálna. Ráno vybehnem do záhrady, ošklbem žihľavu (poďakujem jej), listy z púpavy, ak nájdem tak aj púpavové kvety (tie sú hlavne na jar), pár listov špenátu a smoothie je na svete. Inokedy si robím ovocné smoothie, tie sú tiež rýchlo hotové.
S vlastnou záhradou je to fajn, človek tam má po celý rok svoje ovocie a keď sa urodí, tak ho nestíham jesť + zeleninka rastie.
Ja ako chlap toho tiež nezjem veľa... napr dnes ráno len tak tak 5 banánov, desiata asi 1 kg čerešní, teraz asi 45 min som dal tiež 1 kg čerešní a asi o 12 si dám zeleninový tanier - bude mať cca 0,5 kg. Olovrant - zase 1 kg čerešní dám... a večera asi avokádo, rajčiny, malá cibuľka, alebo strúčík cesnaku pre lepšie dochutenie (namiesto soli).
Teraz mám čerešňový raj... včera som nazberal asi 20 kg... tak sa ládujem hlavne monostravou :D
V pokročilom veku :D :D :D asi tak v mojich 60-tich doktora nechcem vidieť... viem ako vyzerá zdravotníctvo teraz (samý farmaceutický jed), všade kam sa pozriete FastFood - totálne preplnení vekovou kategóriou od 2 rokov do 60... strach a hrôza. Až ma to desí kam sa ľudia rútia, do akej záhuby. Ale tak každého voľba. Tak ako si nenechám kecať do svojej stravy, tak nekecám im do tej ich. My vieme čo je zdravé a pre telo najlepšie ;)