Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

o dakujem tak to si ten postup musim nastudovat, lebo uz aj ja som chcela parkrat hodit cronometer sem,a le nevedela som

GoFruit

Charlie dakujem,
toto bola aj moja dilema. Ci jest to pesticidove ovocie a zel. alebo nie a moja intuicia mi vravi ze radsej ovozel, pokial ho samozrejme moje telo pyta, ako ine. Telo sa s tymi pesticidmi popasuje lepsie ako keby si ho zatazil mliecnymi vyrobkami. A teraz si vezmi co mas este na vyber? Maso a mliecne vyrobky su plne ATB, hormonov, zvierata jedia geneticky modifikovanu soju, lebo vsetka soja dnes co nie je bio je GMO, jedia teda su krmene kadejakymi masovokostnymi muckami, perim a vykalmi svojich kolegov, to je realita, su natierane pesticidmi tiez, a inymi akoze liekmi pre ne... Kravy maju zapaly vemien a cez ne ide to mlieko a ludia to piju, ved mne sa zdviha zaludok... Ryby su zamorene lebo moria su zamorene, tazke kovy sa v tele akumuluju a dostavaju sa do tkaniv a tie co su chovane v umelych nadrziach uf tak dakujem pekne. Potom tu mame obilie, ktore je tiez urcite osetrovane pesticidmi, o nic menej ako ovozel. ALe Wandmaker hovori ze radsej maso ako obilie a mliecne vyrobky, na to je predsalen nas traviaci trakt zvyknutejsi. Len ja ho nejem lebo nechcem aby kvoli mne zomierali zvierata. O a este strukoviny, co ja viem, su prekyslujuce, treba ich prilis dlho varit... nafukuju.

Charlie311

este k tym obrazkom... najrpv som ale odfotil cronometer cez tlacidlo print screen a potom to hodil do skicara, ulozil a dalej pokracoval tak, ako som napisal v prvom prispevku.. neviem, ci si sa konkretne pytala na to, ako som to odfotil alebo ako som to sem dal,, tak aby si vedela :)

Charlie311

zatial nemam ziadny detox, uvidime co pride casom.. dost ma stve, ze tu na slovensku je take nekvalitne ovocie a aj zelenina a to bio je dost drahe. neviem, ci je najlepsie jest to kupene v supermarketoch... inak tie obrazky som sem dal cez tinypic je to webova stranka, na ktorej si uploadnes fotky a potom iba skopirujes link a hodis ho tam, kde chces ;)

GoFruit

Charlie, nemas za co. Len som ti este chcela povedat, ze netreba sa zas na tu stravu upinat. Zo zaciatku ano, kym si clovek nezvykne kolko by mal jest ale potom mozes povolit.

Nezijem na Slovensku, kupujem zeleninu len bio a ovocie banany bio, pomarance v zime len bio a ostatne ako kedy. Ale viac nebio na trhoch od Arabov, z Maroka, to sa da povazovat za bio, lebo oni nemaju tak prechemizovane polnohospodarstvo. V obchodoch kupujem dost malo a ked mam len samy ovozel, tak sa ma uz aj ludia spytali, ci chovame opice. A ked som na Slovensku, tak mam problem do syta sa najest. Ovozel je tam tak strasne nekvalitny v obchodoch, ze tu by to nikto nekupil snad. V lete chodim na Mileticku ale zima je pre mna katastrofa na Svk. Nasi maju zahradu, tak aj odtial mam zelene a ked pridem v case dakej urody, tak aj ovocko. ALe ja som kobylka takze nemozem im to vsetko pojest, musim sa krotit.
Prosim ta, akym programom si spravil tie vcerajsie obrazky?
Vitarianstvo je jeden detox sam o sebe. Cize taky klasicky narazovy ako ked si da niekto post som nemala. Vsetko islo pomalicky bez problemov. Zdravotne problemy zmizli nadherne, prestala ma boliet hlava. Vitariastvo je pomaly detox vacsinou. a ty? mas nejake priznaky?

Charlie311

ok, dakujem za rady :).. inak odkial ty beries ovocie a zeleninu? normalne zo supermarketov, ci mas nejake bio?.. a mala si po prechode na vitarianstvo detox? ako u tebe prebiehal?

GoFruit

Hej silove alebo beh. Len som sa pytala. Hej lanove by to spravili. A ten salat teda ak mozes chrum. Semena si namacaj na noc aby sa uvoľnili enzymy.

Charlie311

Mne to zatial staci, nikdy som vela nejedol a vzdy som bol chudy :) a ake cviky myslis? silove?.. k tym omegam by som este mohol pridat lyzicku lanovych semiacok denne, tie by to myslim mohli napravit na normalny pomer, aky si ty uviedla

GoFruit

Hej kukla som tie omega. Mali by byt zhruba 6 k 1? Nie som si ista. Ale neviem ci to treba nejak riesit. Mas ukazkovy jedalnicek. Nie je to malo kalorii na chlapa? Cvicis? Tolko som zvykla mat ja kalorii...
Ale mas pochvalu. Zas tym jedlom sa netreba az tak zaoberat. Dolezita je aj mysel. Byt v pohode, rovnovahe a nepochybovat stale. A vela slnka bez opalovacich kremov a spanku

GoFruit

Hej kukla som tie omega. Mali by byt zhruba 6 k 1? Nie som si ista. Ale neviem ci to treba nejak riesit. Mas ukazkovy jedalnicek. Nie je to malo kalorii na chlapa? Cvicis? Tolko som zvykla mat ja kalorii...
Ale mas pochvalu. Zas tym jedlom sa netreba az tak zaoberat. Dolezita je aj mysel. Byt v pohode, rovnovahe a nepochybovat stale. A vela slnka bez opalovacich kremov a spanku