Charlie, nemas za co. Len som ti este chcela povedat, ze netreba sa zas na tu stravu upinat. Zo zaciatku ano, kym si clovek nezvykne kolko by mal jest ale potom mozes povolit.
Nezijem na Slovensku, kupujem zeleninu len bio a ovocie banany bio, pomarance v zime len bio a ostatne ako kedy. Ale viac nebio na trhoch od Arabov, z Maroka, to sa da povazovat za bio, lebo oni nemaju tak prechemizovane polnohospodarstvo. V obchodoch kupujem dost malo a ked mam len samy ovozel, tak sa ma uz aj ludia spytali, ci chovame opice. A ked som na Slovensku, tak mam problem do syta sa najest. Ovozel je tam tak strasne nekvalitny v obchodoch, ze tu by to nikto nekupil snad. V lete chodim na Mileticku ale zima je pre mna katastrofa na Svk. Nasi maju zahradu, tak aj odtial mam zelene a ked pridem v case dakej urody, tak aj ovocko. ALe ja som kobylka takze nemozem im to vsetko pojest, musim sa krotit.
Prosim ta, akym programom si spravil tie vcerajsie obrazky?
Vitarianstvo je jeden detox sam o sebe. Cize taky klasicky narazovy ako ked si da niekto post som nemala. Vsetko islo pomalicky bez problemov. Zdravotne problemy zmizli nadherne, prestala ma boliet hlava. Vitariastvo je pomaly detox vacsinou. a ty? mas nejake priznaky?