Lilly, ze nezabudli? no ja som na teba dost myslela, ako sa mas a ci sa ti dari, ci si to uz kvoli tej vahe nevzdala? A tebe sa dari, to je super.
Inac ak ta zaujima bretarianstvo tak si pozri na vitarian. cz, temu pust od dakej 38 ci 39 strany po 43, 44, prispevky od Fiony, tomu hovorim sila.
Evcca, aj ty musim stale s malym zvadzat boj? stale ho prehovarat, vymyslat preco niekam treba ist, preco treba nieco spravit, co tam bude, ked pojdeme, stale vyjednavat, aby nieco spravil? ci to len ja som taka nemozna, ze ma ten maly fracek nepocuva, je strasne tvrdohlavy, nepohnem s nim, ked mu nieco zakazem, nedovolim, vrieska o dusu, ze clovek ide ohluchnut,,, nemam silu stale vyjednavat, proste neviem ako nanho. Nechcem pocuvat stale krik a vreskot, ale nechcem ani stale zakazovat.
tebe vyhovuju tie vysoke teploty? nasi sa mi stale stazuju ze 36 a vyssie, to sa ti paci? ja by som zdochla. my sme tu mali posledne 3 ci 4 tyzdne prekrasne, teplo slnko, ale len raz sa vysplhala teplota na 36, v byte mame 28 a je to na nevydrzanie. Ale tak nemozem pindat, lebo toto je rarita a coskoro pride prebudenie do skutocnosti a dazda a zimy.
inac natieras maleho a seba kremamy s uv filtrami? Rosemary to je otazka aj na teba, teda ku vsetkemu sa mi mozes vyjadrit, budem len rada.