mne vazne vyhovuju tieto teploty, mozno je to aj tym, ze mam hypofunkciu stitnej zlazy a je mi stale zima, takze teraz mi je fajn.
mame fajn ekodom, takze v obyvacke bez klimatizacie cca 25 a v kuchyni, ked som piekla dnes hokaido tak max 28, ale potom to kleslo na 26.
dnes som nebola na 100%, ochutnala som z toho hokaida, maly to ma rad, inak som sa drzala cely tyzden, dopoludnia som na melonoch, na obed zelenina a tento rok som vystihla aj mladu kukuricu a jem ju surovu-max jeden klasok za tri dni, citala som o genetickych mutaciach kukurice a dost ma to odradza, vies o tom nieco viac?
a inak rajciny, cukety, cvikla. stve ma, ze nemam vobec chut na nic zelene, max raz za tyzden trochu kopru alebo petrzlenovej vnate.
maly nastastie taketo nervaky nema, on si da kopu veci pekne vysvetlit, sice nastane potom kolo otazok a odpovedi, ale v pohode takto fungujeme, bez kriku, oduvania a podobne. mozno to bude niekomu pripadat divne, ale ja ked som bola tehotna, tak som s nim uzavrela "dohodu", ze ak nieco potrebuje da mi to najavo a tak fungujeme dodnes. vsetci vravia, ze tak pokojne decko este nevideli. snazim sa s nim, co najviac hovorit, vysvetlovat a on je velmi zvedavy, chce mat prehlad, takze v pohode.