No ja si myslim, ze by som nemohla byt vitariankou ak by som mala jest ovocie a hlavne zeleninu zo slovenskych supermarketov, vazne obdivujem ludi, co to tak zvladaju. ALe ja som asi "zhyckana" ovocim tu v Be. Verim, ze ani to sa neda porovnat s ovocim v tropoch ktore odtrhnu zo stromu tesne pred tym ako ho zjedia, ale uz toto v BE sa neda so slovenskymi supermarketmi porovnat. No ja stale pisem, ze tu by to ludia nekupili. Ked si vsimnes, vsade je 2. trieda. 1. triedu som na svk ani nevidela.... Tu druha trieda asi ani neexistuje, tu som take nieco v obchodoch nevidela. A ked si este vezmem kvalitu z bio stankov na trhoch, to uz je vazne uzasne... No ale tak tu je to aj o dost drahsie.... okrem tropickeho ovocka, to je tusim na svk este drahsie ako tu.
no vela stastia
A daj si pozor aby si nejedla velmi malo, 2 nektarinky na ranajky je zalostne malo, radim ti v dobrom, to je najcastejsia chyba aku robia zacinajuci vitariani, jedia prilis malo a potom sa cuduju ze su unaveni... ale to tu vkuse opakujem, verim, ze sa ludom nechce citat vsetko dozadu, i ked si myslim, ze su tu dobre info, ktore by inak zhanal clovek aj rok