Nikca ahoj. So zeleninou mam problem. Neviem ju jesť samu alebo ciste salaty. Potrebujem k tomu raw krekry. Teraz hovorim o zelenine ktora sa vlastne povazuje za ovoxie ako rajciny papriky a uhorky. Take ako kalerab ci brokolicu karfiol zjem samé. Ale myslim ze vdaka mojim super zelenym smoothie nepotrebujem ladovat zeleninku. Ale zboznujem sladke cervene papriky ramiros a starodavne rajciny a tak to jem s krekrami. A zialbohu zboznujem cibulu a tu mi netravi a casto ju zjem na noc a potom ach.... ale stale viac sa krotim aj s krekrami.
Ja si neviem predstavit ze by som zjedla celu porciu vareneho ako dakedy. Ked varim nasim tak sem tam dam do ust varenu zeleninku ale tak to je vsetko. Ja by som to ani zo psychologickeho hladiska nedala do seba. Proste blok. A hlavne zo strachu ze mi bude zle a bolest hlavy. Tej sa bojim velmi ale uz som si obstarala chlorid horecnaty a odkedy pijem za lyzicku denne ma hlava nebolela.
Citala som ze vsetci mame strasny nedostatok Mg tak si davam takto. Nejake 2 tyzdne.
Ako som spominala ja sa v lete neviem tak najest ako v zime. Takze posledné dni som hladovala mierne.
Dnes r: maly smoothie neviem ci mal vobec 1, 5l a este mi z neho maly vypil 2, 5 dcl.
O: trochu hrozna a fifi banany asi 7-8 ks
V: trocha vodoveho melona a 4 alebo 5 ploskych broskyn
V2: olivy, rajciny, krekry (nie vela) a trocha papriky a avokada