Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

rosemary, ja mam tiez hypotyreozu, beriem aj lieky, skusala som len lugol, ale len s nim to neslo. takto sa mi to aspon drzi.
teraz je ok, som na 100%, len stale mam viac chut na zeleninu, ako na ovocie.
inak, tu sa ochladilo a hned mi je horsie:-(

Rosemary

Lugolov roztok chcem skúsiť aj ja, mám hypotyreózu, tak hádam to aj pomôže.
Inak, teraz mám doma kopec hrušiek, sliviek,ringloty a černice, takže som ako v siedmom nebi. Slivky suším a zvyšok pchám do mrazničky, nech je niečo aj na zimu. A samozrejme do bruška. :-)))

GoFruit

jedine damian ma pravy lugolov roztok, inac neviem odporucit, od koho ineho, v lekarni mozes skusit ci ti nenamiesaju ale asi nie...

inac hej aj ja kukam ze uz sem nikto neprispieva, no asi to uz ludia nepotrebuju.

GoFruit

Charlie, nie je tam jod, a je sice v nejakych veciach, ale asi dost malo. ja si davam lugolov roztok, vsetci takmer, mame nedostatok jodu, treba si ho doplnat a ta smiesna ODD ktoru stanovili doktori je nedostatocna a to prudko. Takze bud si kup nejaky pripravok v lekarni, ale ja radsej doverujem lugolovmu roztoku, lebo tam presne viem ake odporucaju davky dr Brownstein a Abraham, ak chces objednaj ho od Damiana, na damianvit. sk, na doplnenie deficitu davas 8 kv denne, postupne zacinas, to beries mozno par mesiacov, kym deficit neodide, ale to ty sam nezistis, potom sa davky znizia.

Charlie311

nejak to tu upadlo, čo je s vami, baby? :).. inak, gofruit, rozmyslal som tak, ze v cronometri nie je jod, tak som skusal hladat, ze kde v ovoci a zelenine sa nachadza a nasiel som, ze je v bananoch a kalerabe, neviem, ci je to pravda, ale to je jedno... cim si ty kompenzujes jod?

evcca

cawte, cvicenie flakam teraz, nemala som chut ani naladu a uz to vidiet na bruchu, takze sa budem musiet donutit,potrebujem sa nastartovat. teraz vlastne cvicim sice kazde rano, ale v robote, robim rozcvicky na 4 oddeleniach, takze rano cca 30 minutiek cvicenia, ale ta joga mi chyba.
musim zapracovat na postave, nie je to ono, neznasam toto na sebe.
ja vzdy v lete priberam ale len vtedy ked som na ovozele, keby som presla na normalnu stravu, tak klesnem za mesiac pod 45.

Rosemary

Ja by som chcela cvičiť power jogu, ale to asi až po prázdninách, teraz som sa snažím cvičiť aspoň brucho, ale nie je to vôbec pravidelne, takže prakticky necvičím. Nestíham.:D

GoFruit

Evcca co teraz cvicis? Rosemary ty cvicis? ja som zacala 5 Tibetanov, plus robim jeden uzasny cvik z kriya yogy - sat nam kriya, plus ked mam cas a maly po mne velmi nelezie cvicim flow yogu od Shiva Rhea, a pokusam sa o mediatacie... chcela by som este robit tantra jogu pre zeny, a kundaliny dance, teda snazim sa, ale muz je teraz casto doma uf, je tu niekto, kto by nieco podobne praktizoval???

GoFruit

na str.21 mas este recepty od Rosemary,
inac ten recept co som uviedla, robim vlastne inac, miesto slnecnicovych semien davam za pohar para orechov, mrkvu vynechavam, ale je tam dobra