Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

necitala som, idem pozriet na nete, kde ju v blizkosti maju, precitam a dam ti vediet. mam teraz citaciu maniu. citala si nieco od Rogersa a jeho pristupe?

GoFruit

Rosemary a evcca citali ste Osha? Konkretne ma zaujima kniha O detech. Mohli by ste si ju precitat? Strasne to potrebujem s niekym prediskutovat. Ma uzasne nazory ako vychova vlastne mrzaci dieta a jeho nevinnost, prirodzenost a intelekt.

Rosemary

Riasy si občas dávam dulse do šalátu, ale zase ja s tou štítnou nie som až tak zle mám to len trochu znížené, vždy po pôrode sa mi to pokafre, akurát že pri prvých dvoch som mala hyper a teraz pre zmenu hypo, hmm.
Sušené ovocie tiež len domáce alebo hrozienka a ďatle z bio obchodu, a aj to len do raw sladkostí, bežne to nejedávam, nemám chuť, ovocie je sladké dosť. V tescu sušené ovocie vôbec nekupujem.

GoFruit

Lilly, cerstve figy su sladucke. Musia byt zvonku makke. Ake si mala, fialove ci zelene? Ja som jedla tusim len fialove a pocula som ze zelene su este lepsie. Je ich hrozne vela druhov aj medzi fialovymi ale vacsinou su super sladke ked su zrele.
nad jodom v strave sa nepozastavujte, skor rieste jeho doplnanie mimo stravy. Riasy, hm, no tak, Douglas Graham tvrdi, ze nie, kvoli vela soli a odovodnuje to aj tym, ze nie sme ryby. ALe zas myslim, ze preco nie? Moj maly je zavisly na spiruline a ja si sem tam dam s nim tiez, hlavne ked mam chut na slane varene, tak radsej spirulinu, to je urcite mensie zlo.

Charlie311

lilly, neviem, tu som o tom čítal, ale či to je pravda, to naozaj netušim..
www.vitaminy-mineraly.estranky.sk
inak jod by mal byť aj v morskych riasach, nie? a tie mi možeme jesť, však?

Lilly

Sušené ovocie som už strašne dlho nemala.
Teraz som v Bulharsku a prvýkrát som tu jedla čerstvé figy. Nemali by byť sladké ? Lebo ma sklamali, taká o ničom chuť. No nemám si to s čím porovnať, žeby boli nejak malo dozreté alebo čo ?

A v tých banánoch je fakt ten jód , či nie ? Lebo ja tých banánov zjem že až až. Minulé leto som bola na kontrole so štítnou a všetko okej bolo.

Charlie311

inak baby, vy jete aj susene ovocia? lebo v tych, co som ja videl v tescu su e220 a ja si nemyslim, ze je dobre jest ecka.. vy mate na to, aky nazor?

GoFruit

no ja som dost smutna z tohto pocasia, to uz mozem byt aj v BXL.
Rosemary tie ringloty by som si dala. Raz som kupila v Bxl a to sa nedalo jest, ta supka bola daka horka alebo co. NO a potom mi mamka kupila tu na trhu domace ringloty to bolo nieco bozske a uz na dalsikrat teta nemala a nepredavala. tak som si ich neuzila. Este skusim dnes mileticku.
Slivky nelubim okrem belickych, tie su uzasne, poznate tento druh?