vau Andrea, ze si si dala tu namahu a vyhladala ho. Vacsinou sa sem ludia chodia pytat stale na to iste, nasli by to, keby chceli, ale neunuvaju sa.
No a k prechodu na zivu stravu gratulujem a obdivujem, ze aj s muzom, to je uzasne, to by som aj ja chcela. Tak vela stastia a ved nam sem sem tam napiste, ze co jete.
Ja si teraz citam vitarian.cz a 30bananasaday aby som sa znovu motivovala a menej kazila. Je to velmi povzbudzujuce, ked citam, co vsetko sa ludom vyriesilo, ze nemusia pouzivat deodoranty, zubne pasty, kremy, akne odislo, a su aj taki co sa pokusaju ist bez sampona lebo na vita strave sa vlasy nemastia. Toto mi dava silu vytrvat. Keby som nemusela pouzivat vobec ziadnu kozmetiku. Pokusa sa tu o to niekto? Mohli by sme si aj o tom pisat, i ked ja sa nechystam neumyvat si vlasy zatial. Napr. synovi som umyvala vlasy myydlom asi len 2krat odkedy sa narodil aj to len nazaciatku lebo som myslela ze musim. Teraz som mu uz asi 2 roky neumyla, a netreba, nema ich zamastene, a ked mu ich zamastim pri uchu ked mu cistim ucho kokosovym olejom, tak na druhy den nie su mastne, same od seba.