prosím vás čo to znamená ten postinor..aosa sa to používa a kde sa to dá zohnať? dakujem za odpovede! :)
čo je to postinor?
cawte je mozne ze je priatelka tehotne ked v nedelu sme sa milovali s ochranou ale je som sa nespravil len ta tekutina pri vzrušení. na druhý deň dostala krámy.kramy dostáva velmi nepravidelne čiže buď skôr alebo neskôr malo kedy presne. no a dnes rano 2x vracala a strasne ju pichá v brušku a aj v podbrušku. prosim poradte. ale tehotná asi neni že?
mala som sex bez oxrany iked by som volakedy povedala ze mne sa to nikdy nemoze stat, ale stalo sa, postinor som dala hned o 30hod a teraz cakam, ale kramy mi meskali uz pri styku tak teraz newiem ako to je...kazdopadne neodcudzujem baby co to beru,je to silne ale prave pre to to je...dufam ze sa to skonci dobre a snad sa uz nebudem musiet spoliehat len na postinor...
Ak si v piatok zobrala 1, tak ešte si v noci chranena nebola. Musis si zobrat
1 tableku v prvy den menzesu a vtedy si chranená hneď po menzese, ak zoberieš prvú tableku 2 a další den menzesu, tak si chranena až o 7 dní
ahojte v piatok som zobrala antikoncepciu a v noci som mala pohlavny styk uz ma chranila ta tabletka?poradte ak nie tak musim vziat postinor dakujem za radu ale prosim surne
Chcem sa opytat.Vzala som Postinor a po 7dnoch som mala menstruaciu.
A potom dalsie 3.
Ale teraz mi menstruacia meska 4dni mozem byt tehotna???
Dakujem za odpovede
baby vzala som si postinor ale tu druhyu tabletku som si zle vyratala a dala som si ju az za 23 hodin :-( myslite ze to stratilo ucinok???
ja som vzala postinor pred rokom a teraz zase..je to take svinstvo.ze aaaaz..odvtedy mi chodia kramy ako same chcu..a zacala som mat pri nich bolesti..lekarka mi povedala,ze postinor nemam vyuzivat ako antikoncepciu ale iba ako zachranu,ak sa nahodou stalo,co sa nemalo..a je tiez riadne drahy,ja som vysolila 443sk..musim vymysliet nieco,aby som ho uz nikdu v zivote nepotrebovala..
no ja som postinor potrebovala stal do 450Sk ale mne pomohol aj ked pri prvej tabletk emi bolo zle ale to sa zvladnut da...