Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo je to postinor?

lolo

postinor je zachrana po nehode. Kupite ho bez problemov v lekarni. Po uziti mozete a nemusite mat neziaduce ucinky. mna bolelo podbrusko asi dva dni ale menzes mi nerozhadzal

tines

Ahojte,pred mesiacom som 1x v zivote musela uzit postinor.Nebolo to vobec nic hrozne,pocula som vela strasidelnych pribehov,no neviem.Ziadne neziaduce a vedlajsie ucinky,normalne menstruacia,proste uplna pohoda.Nestraste ludi :)))

sii

postinor nieje antikoncepcia to je zachranne koleso! Narobi ti to zmatok v menzese aj v hormonoch. Ak nemusis neuzivat. Fakt iba ak sa stane nehoda. Postinor je totalny teror na organizmus. To nie je dobre len tak ho pouzivat, smie sa iba raz za 6 mesiacou vziat, tak si asi predstav co je to za killer

raduska

Ale ja ho este zatial uzit nepotrebujem,len viem ze po piatku ho bude treba uzit...a dakujem za radu Pribinacek,uzijem ho teda co najskor.:) Dufam ze to zaberie,inak si to asi hodim

pribinacek

raduska,uži ho čo najskôr!!!Čím skôr ho užiješ,tým je väčšia šanca,že neotehotnieš!!!Tak sa ponáhľaj!!!

raduska

Prosim, prave som si kupila Postinor, mam zaruku,ze ak ho uzijem, nebudem tehotna? Ako si mam byt ista, ze mi to na 100% zaberie?

lilly

ahojte, prosim potrebujem radu! na zaciatku augusta som uzila postinor, po tyzdni som mala normlanu mestruaciu a teraz po 17tich dnoch od nej mam nejaky tmavohnedy vytok...je to take riedke a tmave a trochu to vyzera aj ako krv...co si myslite, ze to je? je mozne, ze by to patrilo k menstruacii alebo co? prosim poradte!!

pribinacek

miska,báť sa nemusíš...aj ja som užila postinor,do 7 dní som mala menštruáciu a tá ďalšia mi meškala asi 15 dní,ale keď si po postinore krvácala,tak sa nemáš čoho báť:o).To meškanie mohol spôsobiť aj postinor,mne tak povedal môj gynekológ,že to sa mi len nejako vzbúrili hormóny po postinore,ale neboj sa!!!

januskaaa

Postinor prawe stoji 431 sk v lekarni bez predpisu ale teda wam powiem ze ma xytilo dost neziaducix ucinkov ale co uz stalo to zato.. :-)

............

leanne,si si ista tym,ze ked zoberies tabletku a potom krvacas,tak si bola tehotna????mne sa to stalo...brala som tabletku,nie postinor,ale ine...bola som v zahranici..a krvacala som potom...ale len slabo a nejake 2 dni....a mam istotu,ze uz nie som tehotna???