Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo je to postinor?

žaba

postinor ... je tabletka, ktorú musíš údajne užiť do 24 hodín od styku, ak sa Ti zdá že by mohlo dôjsť k oplodneniu... je voľne predajný.. sú to 2ks (1ks ihneď, ďaľší do 12 hod.), stoja okolo 470,- Sk... potom do 7 dní by mala byť menštruácia ... neviem či je to na 100% takto, ale počula som to

miska

ahojte prosiiiiim poradte tak po uziti postinoru som zacala krvacat asi pat dni po tom trvalo to tak ako menstruacia ale neviem ci to je ona...a teraz som ju mala dostat a nedostala som ju tak neviem ci sa mam bat alebo mam pockat....prosiiiiiim poradte

kacenka

no tak ja som citala,ze postinor je od volne predany a mozno to je trosku svinstvo,ale tiez si myslim,ze nie az take ako to tu vy hovorite,mna po nom nic nebolelo a kramy som mala normalne.a tie nazory,ze neberte to je to svinstvo..hm..no neviem,to je kazdeho nazor a neviem preco by som mala niekomu hvorit,ze neberte to!

tali

Ahoj, mensi pokec o Postinore, resp. jeho ucinkoch:
Abort (lat. potrat) označuje buď samovolné nebo násilné (farmakologické či chirurgické) ukončení vývoje a tím i smrt dítěte v lůně matky. Mimo známé způsoby potratu (miniinterrupce, kyretáž, prostaglandinový potrat atp.) existují také mechanismy lidským očím méně nápadné, ale se stejným účinkem - např. potrat způsobený intercepcí (tzv. "pilulky po styku" - např. Postinor), kdy ukončením vyživovací a udržovací funkce žlutého tělíska zůstává počatá lidská bytost bez zajištění a její život je tak velmi záhy ukončen.
Takze, ak chces zabit svoje dieta, s Postinorom to vybavis.
Viac na:
www.prolife.cz
Prajem ti, nech zmenis nazor, ako som ho zmenila ja...

tami

miska> je to normalne..neviem ci je to skutocna menstruacia,alebo to krvacanie je sposobene zmenou hladiny hormonov,ale kazdopadne,je to normalne,pokial krvacanie ustane do tyzdna..;-)

ya

postinor bol kedysi len na predpis, ale uz nejaku dobu je bez predpisu, takze pohoda :) ale treba ho zobrat do 72hodín od "nehody" inak smola. a neviem jak ostatne, ale ja ked som si ho zobrala, tak mi vobec nic nebolo a co poznam kamosku, tak ani jej. ale netreba to prehanat, postinor by sa nemal brat casto, radsej nabuduce mysli na ochranu :)

lunnita

ok ludia postinor som zobrala pred troma dnami je BEZ PREDPISU od minuleho roka ked chcete nakdite si to aj na nete bojim sa ze mi nezaberie ale hadam bude vsetko ok