Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo je to postinor?

bubáčik

No keby sa pretrhol,tak to určite zistíš?a ked sa nepretrhol, tak ten Prostinol vôbec nemusela brať,to je prvá pomoc ak sa fakt niečo podarí a vy ste sa chránili kondómom?Môžem sa spýtať robili ste to prvý krát???

boro

podla mna sa nepretrhol.pomaly som to vytahoval ked doslo k ejakulacii.ale priatelka ostala nervozna tak sme kupili postinor.ale este stale jej neprisla menstruacia.sme z toho na nervy!!!nemame v tomto smere vela skusenosti. co nam poradis????dakujem

bubačik

No ja by som na jej mieste išla k doktorovi,lebo zrejme tá tabletka nezabrala. On by jej mohol pichnúť injekciu.

boro

porad te mi prosim.priatelka si v nedelu dala prvu tabletku postinoru ale aj v ten den mala dostat menstruaciu,druhu si dala po 13hodinach.dnes je uz stvrtok a ona este stale nedostala. poradte prosim sme z toho na nervy!!!!!dakujem

neva

ll - hlavne nestresuj. Postinor má účinok viac ako 99%, ak sa zoberie včas a podľa návodu. Ak si dodržala termín menej ako 72 hod. od styku, tak je tam veľmi mala pravdepodobnosť, že by nezabral.

Summer

joj neboj isto pomoze aj mne pomohol..ak si precitas tak tie statistiky su ze zo 100 to nevinde 1,1 zene:D a to aj tak len pokial to uzije prilis neskoro..takze no problem:)