prosím vás čo to znamená ten postinor..aosa sa to používa a kde sa to dá zohnať? dakujem za odpovede! :)
čo je to postinor?
shmh to je pravda aj mne sa objavili kramy tak dva tyzdne dopredu
Postinor je volne predajny liek,sice si v lekarni vypocujete ake je to skodlive a ze by sa to nemalo uzivat castejsie ako 2 krat do roka. Netrdim ze je dobry, ale rozhodne to nie je take svinstvo ako tu pisete, mam s tym skusenost. mne nebolo nic ani som nevedela ze som si nieco dala, menstruacia prisla nacas a cyklus sa mi nenarusil. skor mam odpor k antikoncepcii, preco by som mala do seba ladovat hormony? ved sa da milovat aj bez toho a je len na nas ako si to zariadime, kedze muzi su menej spolahlivy ako my zeny :-)
preboha!! nerobte z toho takeho strasiaka. POSTINOR kupite vlekarni aj bez predpisu!!! je to vec kazdej zeny, ci ho uzije. aj ked dosledky su individualne. ja som ho brala pred niekolkymi rokmi. skakal mi cyklus, ale ziadna tragedia :-) presla som na HAK, ale ani to nie je tak skvele riesenie - stopeme sa hormonmi! chlapi, budte trochu ohladuplnejsi, please
POSTINOR je hnusoba, ktoru si ziadna kognitivne aspektovana zena neda.
slovnik-cizich-slov.abz.cz
Mali ste niekedy po zobrani postinoru okamzite kramy? Ja som dostala uz dva tyzdne pred... neviete co to moze znamenat?
nezahravajte sa s postinorom baby...je to humus...
postinor vydaju bez akychkolvek problemov aj bez lekarskeho predpisu..kupovala som ho v piatok v lekarni a no problem...
takze ludkovia.. postinor je len na predpis.. ak ste ho zohnali bez tak pre vase modre oci alebo preto ze ste ho uz brali.. a nie je to sto percentne.. rozhodi cyklus a moze vam byt z neho pekne zle od zaludka.. ale to je individualne.. odporucam radsej nebrat a mysliet na ochranu pred sexom..
Na postinor urcite predpis netreba,aj ked ja som ho na predpis mala...
ja som postinor vyuzila dvakrat a nic mi z toho nebolo.ucel splnil.