Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extremne potenie

janka

hej hej aj ja sa hrozne potím pod pazuchami aj v zime aj ked mi nie je teplo...je to hrozne...kde kupujete ten driclor? v lekarni???

juz

2serafim:ja som bola u kozneho tak vela krat ze ma to prestalo bavit..daval mi vselijake masticky a vodicky a bolo to nanic...je dobre ze vies ze zijes ked sa potis no ty potom len prezivas zivot,nie si ho uzivas...asi preto je dobre riesit to...

juz

ked to u tak citam tak zistujem ze je vas dost co mate problemy s potenim.aj ja ich mam a pouzivam driclor no raz som si ho dala na neumytu pokozku a dost mi ju to podrazdilo a teraz mam problemy ked si ho chcem dat lebo ma to pali.no samozrejme si to umyjem lebo to nie je dobre nechat si to na pokozke ked to pali.no mozemsa pridat..driclor je fakt dobry....

hxdf

aj podla mna je driclor super zacala som ho pouzivat minuly rok a mozem si zobrat na seba co len xcem, ani nieje taky drahy stoji nejakych 220sk alebo tak nejak, ale zistila som ze moje potenie zaviselo hlavne od psychiky pretoze akonahle som zacala pouzivat driclor potenie prestalo ale potom ked som ho napr. aj 2 tyzdne nepouziavala pretoze moja psychika si myslela ze ten driclor mi pomoze aj ked som si ho dala uz davno a nemala som ani malicky fliacik. :)

eerika

ahojte ja mam ten isty problem velmi sa potim pod pazuchmi je to strasneee... bola som s tym aj u doktorky dala mi nejake vodicky na potieranie ale vobes mi to nepomohlo...vyskusala som vsetky deodoranty..a stale je to rovnake nic sa nezmenilo:(

skillosia

Driclor je síce super..........ale moje potenie je take silne že aj napriek tomu že si dam Driclor sa potím.....ja už neviem čo mi pomože... nemyslite že potenie je vyvolane aj pubertalnym vekom a zmenou hormonou ??