mam problem ktory pocitujem kazdy den,strasne sa potim v padpazusi a ruky mam furt mokre vdi mi to a antipersiranty vobec nepomahaju mozu byt akokolvek dobre,nieje nejaka ina pomoc??nie lieky,tabletky??ak niekdoo niecom viem pls napiste...
Extremne potenie
nadmerne a casto sa mi poti tvar,ine casti tela ani nie,hlavne celo neviete poradit nejake lieky alebo radu ako tomu predist?
Jaaaj ludia dakujem vam za tento prispevok.Mna tiez trapi potenie a konecne ste mi poradili nieco co dufam uz naozaj zaberie.
Ahojte, dakujem vam vsetkym za moj dnesny nadherny den, potim za uz vyse 3 rokov v podpazuší a až včera som sa na tejto stránke dozvedela o Driclore - je to super bomba, citim sa ako znovu narodená. Priznám sa ze som tomu nedavala veľkú šancu - aby som nebola sklamaná. Dakujem a kto ste ho ešte nevyskusali vrelo odporúčam
jednoznacne DRICLOR!!!!v lekarni bez predpisu lekara,stoji okolo 120, ja som mal podobny problem a dost dlho, uz nemam :)
aj mna by to zaujimalo, neviete nieco poradit na chrbat? teda tam sa hrozne potim,normalne citim ako mi kvapky stekaju po chrbte :-(( a aj na tvari...nepoznate na to nieco? uz sa potim ako chlap (nic v zlom)
ma tu niekto vlastne skusenosti s ALOE EVER-SHIELD ??? ked ano tak mohli by ste napisat ci vam pomohol.
a proti poteniu na chrbte nemozte nieco poradit?
ja som driclor pouzival par mesiacov a mozem povedat ze na pazuchy to fakt zaberalo...ani kvapka..ale na ruky a nohy nic moc..tam by som skusil nejake pudre alebo nieco podobne..to je strasne individualne..ale coho sa treba pridrziavat je navod na pouzitie..lebo inac pokozka neuveritelne scervenie a aj to hrozne pali..prvu noc som nemohol ani zaspat..tak to pieklo..
deira:
ako sa presne volaju tie tabletky??..a kolko stoja??..ide leto,tak by sa neco siklo,aby sa mi nepotili dlane..