mam problem ktory pocitujem kazdy den,strasne sa potim v padpazusi a ruky mam furt mokre vdi mi to a antipersiranty vobec nepomahaju mozu byt akokolvek dobre,nieje nejaka ina pomoc??nie lieky,tabletky??ak niekdoo niecom viem pls napiste...
Extremne potenie
fííha, ľudia super. náhodou som objavil toto fórum a je super. už roky sa trápim s nadmerným potením a neviem čo s tým mám robiť...už som asi vyskúšal všetko. A hneď zajtra si idem kúpiť ten driclor!!!len dúfam že pomôže...
Aj ja som mala ten isty problem. 2 roky som pouzivala expicial deo forte, ale ziaden vysledok sa nedostavil. Driclor mi vsak okamzite zabral, uz po 1. aplikacii neviem co je to potenie :-). Vrelo odporucam.
mne driclor pomohol asi tak tyzden a teraz to znovu zacalo...a okrem toho to stipe a leze mi to na nervy ked si ho kazdy vecer nanasam.... Je nanic!!!
aj ja som sa velmi potila, ale som citala o Driclore tak som sa rozhodla ze ho vyskusam, fest dobre, fungoval hned na druhy den. Ale potom ma to zacalo stipat. Riadila som sa presne podla pokynov na letaku a neviem preco ma to stipalo, ale uz prestalo :-)
ja používam tiež driclor a môžem ho len odporučiť. žiadne "olympijské kruhy" na tričkách, môžeš zdvihnúť ruky kedy len chceš bez obávania sa, že ti tam niekto uvidí mokré fľaky! len si dávajte pozor, aby ste si to nedali na neumyté alebo čerstvo oholené podpazušie, lebo mňa to štípalo cca týždeň a takú bolesť neprajem nikomu zažiť!! nemohla som v noci spať a celý deň som sa škrabala :-/
aj ja som sa hrooooooooozne potila bolo to velmi neprijemne tieklo zo mna ako z tocky ale ked mi mama kupila Driclor moj zivot sa zmenil on mi vaaaaaaaaazne pomohol je super odporucam
A koľko vydrží jedno balenie približne?