mam problem ktory pocitujem kazdy den,strasne sa potim v padpazusi a ruky mam furt mokre vdi mi to a antipersiranty vobec nepomahaju mozu byt akokolvek dobre,nieje nejaka ina pomoc??nie lieky,tabletky??ak niekdoo niecom viem pls napiste...
Extremne potenie
sprees mas pravdu, je to reakcia organizmu na nieco zle co sa v nom deje...kazdy ma inu pricinu..ja tiez menim teraz svoje stravovanie a tiez este par veci skusim...lebo mam ten isty problem..chodim k jednemu panovi, mi dal kvapky, ale na iny problem,ciastocne mi na 2 mesiace pomohli..som sa vobec nepotila, teraz uz zase zacinam..ale budem bojovat a snad sa mi podari zvitazit :o))
Zdravim vsetkych.Rad by som vyjadril moj velmi laicky nazor na potenie.Tiez sa nadmerne potim, ale pomaly proti tomu bojujem. Driclor alebo botox je podla mna nezmysel, treba najst pravu pricinu. Kozna mi tiez nepomohla. Podla mna moze byt pricinou viac faktorov: fajcenie, zla strava, stres, psychika, stitna zlaza a pod. Kazdy ma teda povod svojho potenia podla mna niekde inde. Mne osobne Driclor nepomohol a nad Botoxom ani neuvazujem, je to jed. Ja sa snazim lepsie stravovat, malo fajcit, vela sportovat. Kazdy by mal skusit rozne metody a potom zvazit, ci sa citi lepsie alebo nie. Je to samozrejme dlhodoba zalezitost, ale treba si uvedomit, ze takuto vec sa neda liecit zo dna na den. Mozno som vam moc nepomohol, ale vravim, ze som laik s rovnakym problemom. Tiez som skusal roznych doktorov, aj kineziologiu, ale viacmenej mi to nepomohlo. Z kazdeho si treba nieco zobrat a skusat, co zaberie.
Ahoj nevie niekto poradiť, čo s extrémnym potením...?? (ruky, nohy, pazuchy?) ale tým extrémne myslím fakt extrémne lebo nie sú len mokré, až z nich kvápe.... :( vyskúšala som všetko, čo bolo na trhu, všetky prípravky, dokonca i antidepresíva a stále nič...a je to či je jar, či leto dokonca i v zime.....tak ak viete neako poradiť.....??
ach jaj,mne sa nepotia az tak ruky a nohy, ale s mojim podpazusim je to extremne.a vzdy , ked sa spotim a uz aj ked nie, mam tam take cervene, aj vyrazky, svrbi ma to, boli, nemozem pouzit vonavku, lebo to stipe.zmenila som antiperspiranty a dodrziavam hygienu a stale nic.co robit?
Ahojte ! Mne zacal DRICLOR ucinkovat hned,a som rada ze teraz mozem nosit farebne letne tricka bez flakov a nemusim sa hanbit :)))
Serafín,ak to bolo mierené na mňa, tak ti musím napísať len toľko, že aj lekár je omylný a predpíše ti zlé lieky.
Mne sa to už stalo.
Ja len odporúčam to, čo pomohlo mne, nič nikomu neradím piť, len potierať.
Keďže ľudí s takouto poruchou sú na Slovensku asi 2% a ani kožný lekár ti nevie pomôcť, tak by si bol rád, že ti aspoň ľudia s tým istým problémom poradia.Ak by mi to uškodilo, tak by som to tu napísala a nielen ja, ale aj všetci tí čo to používajú.
Zatiaľ som z toho len príjemne prekvapená, ako to učinkuje. Antirespiranty mi vôbec nezaberali.
Čo sa týka škodlivosti, škodí ti vlastne všetko, ale ak to robíš s mierou, tak sa to dá.
V tejto téme som neradila. Prečo by niekomu tu mal chýbať mozog? To nechápem. Myslím si, že je každému jasné, že pri hocijakom abnormálnom prejave tela sa dá ako prvé komplexne vyšetriť. A všetky rady na webe sú len ako pomoc, keď napr. lekár povie "Vysledky sú negatívne, čo s vami." Veď kto túto vetu nepozná :o(
Baby, vy sa nepotite, vam nejde mozog!
Ako mozete niekomu len tak poradit Driclor a pod., ked nemate ani sajn, co mu je. Uz som zazil taketo rady, bylinne caje a pod. Pri nahodnom vysetreni sa vsak nakoniec prislo na to, ze to je zle fungujuce srdiecko a vsetky podobne experimenty mohli zapricinit smrt!!!
Dnes som rad, ze sa potim, lebo viem, ze este zijem. Ked sa nebudem, budem mrtvy...
Mimochodom: Viete na akej baze funguju antiperspiranty a cim su skodlive?
Snaž sa aspoň odstrániť príčinu, ako som uviedla dolu.
misiakk88,bbb
skuste driclor naozaj pomaha. Dostať ho v lekárni stojí 266 sk