Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extremne potenie

RNG

Nuz este donedavna botulotoxin bol hrozny jed, postrach, a odrazu je to nevinna zdravotna pomocka schvalena na kozmeticke(ani nie na nevyhnutne pre zdravie!) pouzivanie(?!?)
Nezda sa vam na tom nieco podozrive?....

poliewoocka

Ucinne je dat si vyradit(docasne paralyzovat) najaktivnejsie potne zlazy botulotoxinom.Budete mat pokoj.Najlepsie je to v lete.

včielka

zdravím, rozmýšľala som, že si pôjdem dať predpísať DRICLOR, ale ako som tu čítala vraj v noci štípe??? Je to pravda má s tým ešte niekto takúto skúsenosť???

cica

ja mam tiez ten problem s potenim hlavne pod pazuchami... mam pocit ze sa musim niekomu zdoverit ale hanbim sa..bola som na roznych vysetreniach na endokrinologii no vsetko ok..ked mi nepomozu tie vami spominane pripravky tak potom neviem co spravim..

tinusska

mne raz v lekarni poradili, šalviu...
Pouzitie - čaj sa používa vnútorne pri nechutenstve a na obmedzenie potenia, zvonka na výplachy a kloktanie pri zápaloch ústnej dutiny a mandlí. pôsobí antibakteriálne a stahujúco. a este mi poradili, ze najskor si vrecko dat vyluhovat na caj a potom si dat vrecko pod pazuchu, pripadne kam treba.

mimosom

pocul som o botulotoxe alebo o prerušení nervového spojenia.Krémi ani odborná liečba u kožného lekára(1rok)mi nepomohli

selly

Ahojte,mala by som otazku k tomu dricloru,ako casto si to davate??na internete som citala ze prvy tyzden sa ma davat kazdy vecer..ale tu pisete ze to stipe..staci raz za tyzden..alebo?