Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extremne potenie

milo

Tiež mám problém s extr. potením najmä hlavy a chrbta, v strese a pri nečakaných a neprij. situáciach.Slovenská včielka naznačuje riešenie v používaní mletej rasce, no obávam sa, že to potom spôsobí neuveriteľnú plynatosť a potom budem riešiť iný problém. Nemá niekto iné riešenie, hoci aj agresívnejšie ?

lilotka

Čauko! Aj ja som mala taký problém. Odkedy používam driklor je to super. Ale oplatí sa čítať leták a naozaj sa pred tým 1 deň neholiť, lebo potom je to poriadne nepríjemné. Mám to vyskúšané.

slovenska vcielka

Proti nadmernemu poteniu sa odporuca bud salvia, valeriana, alebo yzop a mleta rasca. Odporuca sa pit caj, ci tabletky, ktore dostat v kazdej lekarni. 1 kavovu lyzicku mletej rasce 3x denne zapit vodou, robi divy s vylucovanim potu. Zastavuje nadmerne potenie na tyzdne.

simmaa

ahojte.. Ja sa tiez velmi potim, hlavne pod pazuchami, a hambim sa to povedat mame.. CHcem vyskusat ten driclor, a neviem ako jej to mam povedat.. PORADTE..

leila

jjj driclor dost stipe a excipial neni zase taky ucinny...ale to hovorim len sama za seba kazdy clovek je predsa iny a kazdemu zabera neco ine...ja teraz pouzivam niveu a je to ok. neco som pocula o nejakom aloe ever-shield asi by som to vyskusala...