mam problem ktory pocitujem kazdy den,strasne sa potim v padpazusi a ruky mam furt mokre vdi mi to a antipersiranty vobec nepomahaju mozu byt akokolvek dobre,nieje nejaka ina pomoc??nie lieky,tabletky??ak niekdoo niecom viem pls napiste...
Extremne potenie
Tak ja som ten driclor vyskusala tiez, strasne som verila ze mi pomoze. Vydrzala som vsak len tri noci, lebo ma to strasne moc stipalo a fakt sa to nedalo vydrzat. Teraz mam celu pokozku v podpazusi cervenu a taku zosuverenu. Takze som si povedala, ze to uz nebudem pouzivat, co ma vsak dost mrzi. Neviete niekto este o nejakom pripravku proti poteniu? Chcela by som urcite vyskusat aj nieco ine, na co nebudem mat taku alergicku reakciu.
Driclor!!!! Mne to strasne pomohlo. Vyskusajte je to fakt fajn vecicka!!!
sany môj mail tdit@zoznam.sk
tdi jasne rada si o tom pokecam ked mas taky isty problem lebo s ludmi ktory o tom nevedia nic lebo nevedia ake je to neprijemne sa neda porozpravat
sany kupis ho normalne v lekarni bez predpisu. A nechces si pokecat niekedy? Cez mail alebo online
nevedela som ze existuje nieco take ze sa ludia normalne bavia o extremnom poteni je to super a kde si mozem ten Driclor kupit?? uz ma to potenie uplne prestalo bavit a biele tricka na ktorych to sice nieje vidno ma uz unavuje nosit chcela by som nosit tiez farebne letne tricka ako ostatne dievcata prosim poradte mi
ahojte mam rovnaky problem ako vy:-( Potim sa v podpazuši a potia sa mi velmi dlane co je dost neprijemne. Neviete mi nejako poradit??
jendzy: ten driklor je na volny predaj môžeš si ho kúpiť kedy chceš , mám skúsenosť skutočne pomáha a to som sa neskutočne potievala aj v zime.
Popise si nejaka baba s tym istym problemom?
a to kolko môze stat ten botulotoxin a ako dlho vydrzi? A to sa clovek uplne nepoti ani kvapka?