Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Extremne potenie

kacka

Tak ja som ten driclor vyskusala tiez, strasne som verila ze mi pomoze. Vydrzala som vsak len tri noci, lebo ma to strasne moc stipalo a fakt sa to nedalo vydrzat. Teraz mam celu pokozku v podpazusi cervenu a taku zosuverenu. Takze som si povedala, ze to uz nebudem pouzivat, co ma vsak dost mrzi. Neviete niekto este o nejakom pripravku proti poteniu? Chcela by som urcite vyskusat aj nieco ine, na co nebudem mat taku alergicku reakciu.

sany

tdi jasne rada si o tom pokecam ked mas taky isty problem lebo s ludmi ktory o tom nevedia nic lebo nevedia ake je to neprijemne sa neda porozpravat

sany

nevedela som ze existuje nieco take ze sa ludia normalne bavia o extremnom poteni je to super a kde si mozem ten Driclor kupit?? uz ma to potenie uplne prestalo bavit a biele tricka na ktorych to sice nieje vidno ma uz unavuje nosit chcela by som nosit tiez farebne letne tricka ako ostatne dievcata prosim poradte mi

sany

ahojte mam rovnaky problem ako vy:-( Potim sa v podpazuši a potia sa mi velmi dlane co je dost neprijemne. Neviete mi nejako poradit??

janka

jendzy: ten driklor je na volny predaj môžeš si ho kúpiť kedy chceš , mám skúsenosť skutočne pomáha a to som sa neskutočne potievala aj v zime.