Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miška

pišta, idem hneď off, som tu len na skok, len som chcela povedať, že som zjedla pol chlebu so soľou...lenže zasa výčitky, takže preháňadlá a diuretiká:-((((((( Stále sa mi nedarí učiť:-( Furt plačem, nejde to zastaviť:-( Tú školu vidím už beznádejne:-(
Pišta, a ďakujem za ten jedálníček. Dnes už ho sice nevyskúšam, už mám v sebe lieky, ale možno inokedy:-(((

pišta

Napr. varená, biela ryža + varená mrkva + 2 malé tabletky B komplex, teraz rovno večer. Nič nepokazíš. Nepriberieš, ale vyhladovaný žalúdok ani nepreťažíš, ukľudníš sa a zaspíš. To je to najviac, čo teraz potrebuješ..
Zajtra ráno ovocie. Aké chceš. Samé. Dodá ti energiu, potrebné cukry, a ani gram naviac. O hodinu-dve budeš opäť hladná. No tak si daj ešte raz. Ja osobne jedávam takto niekoľko rokov 2-3x ovocie denne bez gramu prírastku na váhe. Ale mozog má potravu. Cukry. Bude sa ti lepšie učiť.
Na obed pokojne zopakuj ryžu s mrkvou + kus tofu (dietnej šunky, kúsok...), s trochou dobrého masla alebo za studena lisovaného oleja + 1x B komplex...atď. Večer B komplex zopakuj, napr. 3 tabl aj s nejakým, jedlom. Napr. na pare zemiaky s karfiolom + mrkvu ale surovú.
Na olovrant mrkvu s jablkom.
Tvoje telo aj psychika potrebuje výživu, energiu.
Inak to nejde. Z tohto sa pribrať nedá, ale pocítiš energiu, ktorú tak potrebuješ...
.
No a na záver úryvok z jednej staršej pesničky:
„Každá trampota má svou mez...“,
Aj tá tvoja :)))
Tak sa len do toho pusti :)

pišta

Idem „okolo“, že sa na chvíľku zastavím.
Miška, máš zrejem prexponovaný organizmus zo stresu. Asi ti chýbajú aj nejaké látky, lebo predráždenosť, akú popisuješ, dosť tomu naznačuje.
Tvoja asketická strava asi ti nedopraje veľa vitamínov skupiny B, ktoré sa pri strese rýchlo spotrebúvávajú. Nikdy nejde len o jednu vec, ani B-čko nie je spasiteľ, ale týmto by som na tvojom mieste začal.
Potrebuješ ukľudniť svoje nervičky, no a normálne sa vyspať.
Energiu na učenie z kávy je dosť ťažko, preťažko nabrať.
Preto musíš si dopriať aspoň kus „normálnej stravy“, aby tvoj organizmus mohol fungovať.
To nejde nejesť a podávať výkony. Jednoducho, tvoje telo aj duch sa prieči týmto protichodným požiadavkám.
Tak sa pokús aspoň o nejaké kompromisy

miška

damaxy, nemôžem si lahnúť, ja som fakt v kelu. A dospelého, je tu len mamka, ktorá na mňa kašle:-( A magnézium doma nemáme:-( Ani žiadne hlboké dýchanie nepomáha, nič:-((((

damaxy

tak si pekne uvar doma určite máte nejaký cajík a daj si magnézium,alebo si lahni a upokoj sa.Ked ti nebude lepšie chod k lekárovi.Takto by som postupovala aj ja.Prípadne požiadaj niekoho dospelého o pomoc.Na telefone alebo aj cez internet máš určite nejakých ludí

miška

Prosím, pomôžte mi niekto, prosím:-( Niečo sa so mnou robí, neviem čo:-( Nebolo mi dobre, išla som sa prejsť, lenže vonku som mala zasa kŕče v žalúdku, od rána som nejedla. Prišla som domov, strašná úzkosť, strach, podráždenosť, plač, hnev...Dala som si teda tanier sáčkovej polievky a kávu. Lenže tie pocity neodchádzajú:-( Neviem, ako sa mám ukludniť. Nemôžem si dať ani žiadny liek, lebo sa musím ísť učiť:-( Ale ja to v takomto stave nezvládnem:-( Je mi zle:-( Neviem, čo sa stalo, neviem to ani popísať :-(((((((((( A k tomu kopu učenia:-((((((((