Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

anka

miška,
tak to ti nezavidim,ono je to fakt blbe,ked si ludia este pamataju,ze si bola vo vsetkom naj...daktore veci sa proste nedaju zmenit,ale to neznamena,ze musia dopadnut zle.snaz sa aspon trosku dostat do psychickej pohody pred tou stredou a potom to fakt lepsie dopadne

miška

???, viem, máš pravdu. Tiež mi profesorky hovoria, že zdravie je prvoradé, škola počká...:-( Ach yo, mamka tu do mňa zasa hučí, idem sa obliecť, vyplakať sa von, a potom sa skusím učiť:-( Matka ma už nenávidí, všetko som dosrala:-( Tak pá a ďakujem.

???

Miška hlavne tvoja psychika a celý tvoj organizmus nevydrží príliš dlho tento tvrdý nátlak čo sama na seba vyvolávaš. Mám aj ja určité poradie hodnôt a zdravie je na 1. mieste. A vzdelanie je dosť vysoko. Aj tak si myslím, že v záujme zdravia je možné aj to vzdelanie odsunúť. Ale najlepšie je keby si to chcenie urobiť školu mala ako dôvod skončiť s tým samotrápením s nejedením. Píšem ti moje pocity a čo si myslím. Nepresviedčaj ma že nemám pravdu. Rozhoduješ o sebe ty sama tak isto ako každý z nás.

miška

anka, tak to sa máš, ja som bola schopná prísť len na písomné matury:-(( Je mi to ľúto:-( Chystám sa ísť učiť, ale vôbec sa mi nechce, som nejaká unavená, hladná, ja neviem:-( Neviem, či si mám urobiť kávu, ísť sa na hodinku a pol prejsť, a potom sa učiť...je mi hrozne, zo všetkého mi je hrozne:-( A k tomu počúvať mamkine vyčítajúce slová:-(

anka

miška
ke mi fakt tazko,ked som si precitala tvoje prispevky,aj mne anorexia poridne komplikovala a este aj komplikuje zivot,ani na maturitu som nechcela ist,ze si tam vsetci vsimnu,ze som pribrala,co asi aj bola pravda,lebo inak by som ani na miesto cinu nedosla,ale isla som a nelutujem,mam to za sebou a nemusim sa tym uz viac zatatzovat,snaz sa trosku sustredit na ucenie a ni na jedlo a pojde to,viem,ze to sa lahko hovori,ale... budem ti drzat palceky

miška

???, lenže ja sa teraz bojím vyliečiť, keď som zničila tú školu, vieš? Potom by som bola len hlúpa a tučná, nevzdelaná. Ja naozaj netúžim opakovať zasa ročník:-(( To by som už psychicky nevydržala!!! Aj keby som sa vyhrabala z jedla:-(

???

Veď aj preto aby si mohla študovať Miška musíš hlavičku zaplniť čímsi iným ako strachom z jedla a strachom že budeš tučná. Veď jedlo a byť tučný neni to iste, teda nemusí. Neviem ti poradiť ako sa prestať báť jedla. Ale ide to, veď je tu téma kde píšu vyliečené dievčatá čo to dokázali.

miška

ina, ďakujem Ti.
Babenky, nechcem do stredy nič jesť, mám v pláne zahnať hlad cappučínom, kávou...len zasa tie blbé myšlienky, že z toho priberem. Dá sa z toho pribrať? :-(

ina

čauko miksi,ja som sa už naučila že to trepanie je len psychika, toho sa už nebojim a vobec vela veci si už viem inak vysvetliť ako pri prvych zachvatoch a o tej kave som sa ja dočitala, pretože ja som na začiatku o tetanii a panickej poruche, uzkosti nevedela vobec nič a doktori mi vždy hovorili len že je to tak že si treba dať oddych a pod.Ale ja som si na bezkofeinovu kavu rychlo zvykla už ani nerozoznam od kofeinovej, v nemecku tiež robia aj preso bezkofeinove vynikajuce.mna teraz ked začne trapiť trpnutie ruk alebo tvare tak začnem predychavacie cvučenia a v pohode chce to len nacvik, neboj naučiš sa to, len ma štve že to tak dlho trva všetko.Čo som si dlho sporila toho sa dlho zbavujem.Šťastny deň všetkym a nech Vam všetko dobre dopadne na skuškach!

miška

???, ja si myslím, že tiež by si nechcela robiť celý zbytok života nejakú upratovačku:-(( Nemala by si peniaze pre rodinu, bývanie atď.:-(
A mám jesť? Teraz si o mne pomyslíš, že som riadne šibnutá, psychopat, ale radšej nejem, aby ma v škole nevideli tučnú:-((