Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte nejak som sa nicitila dobre ani nemala cas.Trochu som nachladena ci co tak sa citim taka slaba ale nedalo mi pozriet co nove. Pozdravujem vsetky.Tu u nas len prsi a prsi hlavne ze je volno a netreba ist do prace. Idem trosku polenosit prajem vam pekny den.Vcera som mala vecer pocit ze zas ide na mna ten zachvat ale zacala som pocutavat hudbu a potom som zaspala stale som si hovorila je to v mojej hlave. Damaxy ako sa ma Lil?
Ahoj Miksi,dnes tu prší a my sme naložili drevo do kozubu a je nás plný dom,takže vdaka tomu daždu budeme pokope a môžme si porobit a porozprávat to čo sme nestihli.Depresie a úzkost treba nechat na daždi za dvermi nech si skúsia ako je to zle ked nám pršia niekedy do duší.Takže ešte raz všetkým dobrý den.
Bre ranko babenky.....
Ani nevracaj.svet je taky ako si ho spravime.A idem nakupit
jolanka bola som si niečo prečítat a na to mám len čo už,neviem čím som rozčúlila takže sa ani nebudem už k tomu vracat.
nezacala musim ist nakupit,navarit a potom zacnem ato som si hovorila,ze vstanem o 5,nejako to nevyslo
Jolanka pozorovatelka,nanadarmo studuješ,dakujem za post,dokedy pauzuješ,alebosiešte nezačala makat?
Damaxy, mas mail.
hyla vela zdaru do ucenia budeme dve,Damaxy na vedlajsej teme,kt.mam rada sa nam to zacina pekne vyostrovat,ale na moj prispevok vsetci reagovali, tuzim zacnem pouzivat tuto metodu.Co ty na to?
ahojte dievcata.tak dnes to je hrozne uprsane rano.ja stale makam,ucim sa mam to zapar.snazim sa ako viem,popritom chodim sa von vetrat ked mi to nepali a znova.ficim uz od siedmej ale chcela som vas pozriet a vidim ze to tu stale pribuda tak musim precitat,ked budem mat prestavku na obed.inak prajem vela sily bojovat aj v takyto uprsany den.ja si spievam si kocka si kocka a pomaha mi to.to je asi tym stresom.nonic ja sa zasa ozvem.miska a ty tiez bojuj oplati sa ti.