Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
halo, miska si tu?
Ja si momentalne nestazujem a ked mi je zle tak si spomeniem na nieco pekne,tento rok na Techovu objavila som v sebe lezeckeho ducha.
No aj my sme to tak skor pred spaním aby sa trochu upokojil,a popri tom aj komentovat prečo sa zhasilo a rozsvietilo,ale mám na čo spomínat,no nie je na tomto svete dobre?
fajn skusim,ale asi az v zime teraz chodi spat este sa len stmieva
no kedysi som bývala tiež v panelákove a využila som to,lebo z jednej strany bola bytovka,a my so synom sme boli pri radiatore a pozerali v ktorom rade kolko svetielok svieti,kde majú zlté svetielko,kde farebné,on vyžadoval stále nejakú činnost a pri tomto sa dalo posediet a neustále sa to menilo,dobrá zábava,využi
No ja este vcera,vies tak ti zavidim ten tvoj vyhlad,ja mam na panelak, a z druhej strany velke parkovisko,hlavna cesta a panelak,ale o velkoobchody nemam nudzu su tu vsetky.
Vidim ze by sa mala nasa tema zmenit... ako donutit anorexicku jes,a nenapchat sa potom liekmi...
A kto do nej nakúpil,ked si sa učila aby si bola múdra?
Ano mam toho po krk dnes koncim zajtra zacnem o 5 a vyjem tu ladnicku.A bez vycitiek.
Pauzuješ?