Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miksi ale to totu varenu z BB pudingu.
Miska,vies ako by som ti rada pomohla s tou nemcinou,aj so zkc,ale to uz si nic nepamatam.Aj prejst by som sa isla stebou,Len skoda ze nomozem byt pri tebe.
Damaxy,a vies,ze ked mas chut na cokoladu,tak mas malo magnezia.A ja som bola na cokolade zavisla,ale mi zistili poskodenu pecen a cokolada je vraj riadny zabijak.Tak aj ked som si myslela ze sa cokolady nevzdam,dokazala som to.Sem tam si dam,ale nesmiem to prehanat.Tak ty si dopraj aj za mna!
no tak to je najhorsi ten slovak,ci nie?nem. by aj isla,ved daco nakecas a tie dva predmety si citaj a urcite si nieco zapamatas.dost vela ludom sa uci dobre vecer,tak skus,vraj je to nieco podobne ako ucenie v alfa hladine-vies tie psychovolkmeny a tak :-),fakt je na tom nieco pravdy
už mám za sebou dávku cokolády,dokedy to vydržím žit len z čokolády?dokým si neminiem zasoby.Ale nie .no a tá dávka nemala by si viac za den ako 3000 mg.Pri vysokej zátaži fyz.a psych.sa ale mína.
miksi ja som si ho brala rano a večer 500 mg
miksi, idem sa von prejsť, vyplakať, doma sa to nedá, potom si uvarím kávu, a skusím sa učiť..ak to nepôjde...:-(
anka,
je to: slovák, nemák, administratíva zdravotníctva a zdravie a klinika chorôb.
Inuska a este nieco;Ako to mas s tym magneziom?Ako casto ho beries,lebo ja ho mam niekedy malo,niekedy citim,ze som predavkovana,a potom mam hrozne nizky tlak,vsetko co vypijem,ihned vymocim,Proste to este sama na sebe nepoznam!!!!!!!Porad,prosim.
Miska a ty sa uc!!
chyba,tu 4 si nevsimaj
jasne,ved ide hlavne o tvoje pocity,ale nebudu ta chciet potopit a zake su tie 4 predmety?
anka, ale toto zle dopadne, viem to:-( Cítim to:-(