Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miška ak náhodou tie tvoje skúšky nevýjdu skús sa na to pozrieť takto: anorexia ťa už až až potrápila. Zničila skoro všetko čo sa len zničiť dalo. Prečo uvažuješ nad tou hladovkou až k smrti? Naštvi sa konečne sama na seba a konečne znič ty tú hroznú anorexiu. Hmm? A teraz sa uč a jedz. Lebo aj mozgové závity zaberajú len pri dostatočnej výžive. Drž sa.
miksi, idem si ho prečítať, počkaj, odpíšem Ti..
miska,tebe som poslala mail
Krasny pondelok,kamosky!!!Tak aj ja este prajem vsetkym skusajucim vela stastia,a samozrejme,ze to zvladnete.Potom dajte vediet!!!!Inuska,no to neskutocne trepanie srdca je vraj neskodne,aj ked niekedy tomu nechcem verit.No musime na to privyknut.A pocula si,ze ludia s tetaniou niekedy nemaju aj tri roky ziadne priznaky,musime sa proste naucit zit bez stresu;snad sa nam to raz podari.ja idem dnes po 1.krat k tej psychologicke,tak som riadne zvedava co za diagnozu mi stanovi.A este si predstav ze mne neurologicka nepovedala o tej kave nic.Tak ja ju pijem.ale nie casto!Ale ja si pojdem dat skontrolovat svoje srdiecko tak ci tak.Inac ake pocasie je u nas domka?Lebo v nem. je zima a prsi azima...a otras.
Vidim,ze kazda ste vikend prezila po svojom,aj ja som ho mala fajn.Vcera sme mali slovensky zraz u nas doma.A nakoniec ma kamosky pochvalili-ze som ani raz nepovedala ze mi je zle,(mala som busenie srdca,inus,ved ty to poznas,ale som sa nestazovala)Damaxy, hodt este nejaky dobry recept na nieco sladke!:-)
hagen, len Ti chcem povedať, že na Teba myslím, verím, že Ti skúšky dopadnú dobre, držím Ti strašne pästičky...Potom sa ozvi, ako si dopadla! A to si bola chorá, keď si toľko vymeškala? Ja som vymeškala do 110hodín- asi ale menej, neviem presne, kvôli anorexii, a neuzavreli mi 4ročník:-( Chýba mi tam po jednej známke, ktorú musím z každého (z tých 4 predmetov)v stredu a vo štvrtok dostať:-( Tiež sa bojím, ani tam nechcem ísť:-( Tie skúšky som mala dohodnuté na konci septembra, lenže tento piatok som sa dozvedela, že to musím mať túto stredu, takže si vieš asi predstaviť, v akom som strese:-( Mám v pláne im povedať, nech mi tam dajú kľudne 5-ku, prinajhoršom by som dostala na vysvedčenie 3-jku, lenže triedna povedala, že oni mu 5-ku dať nemôžu, keď som bola vždy vyznamenaná. Ale mne by to bolo teraz naozaj už jedno, hlavne, nech to mám ukončené:-( A zatiaľ nič neviem, do včerajška, do 22h som zháňala zošity!!!! Takže dnes budem kávičkovať a učiť- ak to vôbec pôjde, lebo v hlave mám strach z jedla, strach z toho čo bude, ak to neurobím...Potom by museli napísať spätne prerušenie štúdia- to som mala min. rok- na pol roka, teraz som pokračovala od 2.polroka, takže by sa to nepočítalo, že som tento 2. polrok chodila do školy, musela by som ho znova opakovať, a to už by som fakt neuniesla, už mám za sebou aj písomné matury:-( Fakt neviem, ako to dopadne, ale ak to dopadne zle, ukončujem štúdium, opakovať už sa nechystám, už som stratila takmer 2 roky kvôli anorexii..Začala by som úplne hladovať až k smrti:-( Bez vzdelania žiť nechcem:-(
Ako si na tom ty?
ahoj Jolanka Ja mám syna,hyperaktívne dieta dysortografia,ja som ten poslednýčlovek,ktorý by si divolil niečo také hodnotit.A nemeriam človeka podla pravopisných chýb na to som už tiež velká.Inak syn chodí na gymnázium,takže si vieš predstavit ten kus roboty s ním.Má stále problémy s pravopisom,ale vytiahne na vyznamenanie.Aj tomu jednému tvojmu príspevku som rozumela najprv tak potm sa mi to nezdalo tak som ho prečítala ešte raz a vyšlo mi čo píšeš.Takže tak a myslím,že ma poznáš už aj z tejto debaty tak...
Ahoj dievcata,prajem vam krasny astastny vstup do noveho tyzdna,mna dnes cakaju neake vybavovacky a potom idem za maminou.Takze sa tu chvilku nezjavim,ale Damaxy ozvem sa v tych pauzickach a vsimla som si tu debatu o pravopise,ale radsej som sa nezucasnila vies i to je jeden problem kede sa to mohlo zacat,pretoze som slaba dysgraficka a dyslekticka a diktaty boli pre mna mukov o citani na hlas pred triedou nehovoriac,ale troch som na sebe popracovala i ked to nie je dokonale.Takze dievcatam co robia komisialky vsetko dobre,pevne nervy anezabudnite aj ti co vas skusaju su len ludia.Ostatnym pekny tyzden avela nepracujte.
ahojte všetky.som tu znova po víkende,aj keď som slúbila manželovi,že bez Vás týždeň vydržím.Celý minulý týždeň mi bolo blbo,tak po našom.No stáva sa.Kedže sa nič zvláštne v mojom živote neudialo,môj muž si myslí,že si beriem na svoje plecia ešte aj Vaše problémy,lebo som mu občas referovala čo je nové.No móže byť.Do všetkého som schopná sa vžiť.
Čítam síce,že už píšete viac o hríboch a o varení ako o úzkosti a pan.poruche,ale aj tak dodržím slovo a ozvem sa až na ďaľší pondelok-možno.Budem mať aspoň čo čítať.majte sa pekne.
Ahojte dievčata,ale ste to tu zaplnili cez vikend.Puding sa podaril?Damaxi,aj som ti kyvala a ty nič!?Viete čo sme s mužom urobili?Po 20 rokoch sme išli na vylet na vlaku až do Popradu.Vystupili sme až v Tatrach, tam sme sa pomotali a to bola bomba na dušu!No hriby som sice nenašla ale teraz to bolo o inom.Pre Miksi som chcela povedať ja mam tiež arytmiu, uživam nato coronal.Kavu nepijem z toho isteho dovodu ako opisuješ, dam si len bezkofeinovu.Ak by si čitala v knihe o tetanii alebo uzkosti kava je prva vec ktoru tam nedoporučuju.Tej arytmii som sa aj ja bala a hlavne ked som v klude ležala a zrazu mi začalo srdce utekať a bit ako o preteky, inokedy mam zase pocit, že mi už nebije.Ale teraz je to už najmenši problem, ktory ma trapi.
dobre ranko dievcatka, pozeram, ze ste celkom prijemne víkendovali, ja som prelezala v posteli, s xanaxom. jedno pozitivum je, ze mi trochu ustupila nadcha ktora sa na mna chystala. zase som sa skoro zobudila ale vcera sa mi este podarilo na taku hodinku zalomit. myslim, ze mi uz zacinaju ucinkovat lieky aj ked depresie a uzkost mavam stale, je to lepsie. momentalne som ako mechom tresnuta ale snad to rozchodim.
studujucim pred skuskami drzim palceky, ZVLADNETE TO!