Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jolanka,chcem sa obohatit,ale neviem,ci v zdravotnictve,Lebo mi "zdravotnici si domyslime tolko chorob ze az.Ja asi pojdem tlmocnictvo.To by ma bavilo,ale asi si necham poradit.
Miska si tu?
mam 29 a chod pekne, ono ta to velmi obohati a pripravi na bordel v zdravotnictve,lebo aj tam je..
neboj,jolanka,da,len sa musis snazit ucit,a to ty urcite robis!A kolko mas rockov?Lebo aj ja som zdravot.sestra,ale ose sa mi nechcelo ist studovat
ano mam,aj aku taku prax aj specializaciu a ked boh da tak aj to ose.
Ahoj jolanka,ja som este len nedavno ranajkovala.Ty studujes ose,ze?Mas za sebou aj zdravotnu?
ahoj baby,sta tu niekto?nudim sa a ide k nam hrozna burka......
ako sa mate? Ste uz po obede aj ty Miska,k tym cukrikom s nich nepriberies davaju len energiu mozgu kt teraz velmi zatazujes,ziaden tuk sa neulozi z chemie ide o jednoduche cukry, kt sa nestiepia to znamena,ze ich hned telo spali a neulozi do zasob.
Jeeej,damaxy,vy tam mate dnes statny sviatok,co?My tu dnes mame pre zmenu slniecko ale hroznu zimu.Idem nieco vybavit a potom sa ozvem
jarka pozhovej trochu a dnes ti napíšem dačo o nás