Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

to bude asi chyba,nemam totiz ziadne tabletky na upokojenie,nejako ma to u doktorky nenapadlo,a ju asi tiez nie lebo vtedy to nebolo az take zle.kontrolu mam az o mesiac,vlastne teraz uz o dva tyzdne.som totiz v zahranici.ale s tym magneziom to urcite vyskusam.kedy si ty zacitila prvu ulavu odvtedy ako si zacala brat lieky?ja mam sem tam taku lepsiu hodinku kde sa citim celkom ok ale potom pride na mna ta uzkost a uz idem dolu vodou.ako keby ma nieco odstartovalo a moje pocity a myslienky sa rutia ako vlak,myslim ze vzdy na zaciatku ani neverime tomu ze sa z toho dostaneme,uz som ten pocit mala pred piatimi rokmi ked som trpela depresiou.najhorsie je ze kazdy den si myslim ze trpim inou psych.poruchou,co som aj hypochonder?som uplne pomiesana.

mimik

ahojte som nová, aj mne bývy zle. užívam frontin a keď je najhoršie tak corvitol. nič príjemné pchať do seba lieky, veď to poznáte. do októbra mám čakať na ivabradin. máte niekto s tým skúsenosti?rada by som mala už aj bábo, ale neviem či to buce možné pri tých liekoch. čo vy na to?

ina

čauko škorica a nevysvetlila ti bližšie čo su to vegetativne prejavy,to by ma zaujimalo,lebo ked ja opisujem svoje stavy,vždy mi povie doktor to su vegetativne ,to si netreba všimať.A z toho pribratia si nič nerob,pred tym si neschudla ked si ochorela?Nervy sa vykrmia ako hovoria psychiatri a zase bude o niečo lepšie.Hlavne že je na duši poriadok a pohybom sa zvladne ostatné,len pekne papaj na čo maš chuť.Ja si zacvičim,narobim sa okolo domu a potom si dam maškrtkovu odmenu,hlavne horku čokoladu,tu zbožňujem a vraj sa od nej ani nepribera ked jej nezjem pol kila.čavko a niečo pekne si kup v tom meste!

škorica

Práve som sa vrátila z kontroly. Lekárka povedala, že to sú vegetatívne príznaky a nemám si ich všímať. Predpísala mi daľší paretín a atarax. Ozaj pribrali ste z tkýchto liekov? Ja som za dva mesiACE pribrala 4 kilá a to je dosť. Lekárka povedala že 4-5 kíl je v norme, ale že už to vyššie mepôjde. Ale ja iž teraz kopu vecí neoblečiem. A možno to ani nie je z liekov, ale je to náhoda, že práve teraz som pribrala. Musím sa začať brzdiť. Majte sa pekne, idem do mesta.

damaxy

tish,doobedie ti môžem držat a ty si ale musíš ráno povedat,som dobrá,pripravená,teším sa na to.Mám ludí,ktorí na mna myslia a to mi dáva silu,takže sa teším na poobedie,ako im o tom napíšem.

ina

barunka ak ti možem z mojej skusenosti niečo povedať,tak ti podla mna byva zle z toho ako na seba všetko berieš, nie z liekov.Ja dokedy som sa nezačala zaoberať meditaciou ,ako relaxovať,ako si nebrať všetko k srdcu a ako som okolo všetkych chcela pomahať a behať tak mi bolo stale zle.Teraz aj tuto stranku beriem nie brať na seba negativum,ale tak ako ked si ideš s kamoškou pokecať.Ked mi je zle tak sa narychlo zdôverim a ked mi je dobre tak isto.Nenechavaj tu energiu,ale ber ju.Ja som sa tu naučila, že nie som sama s tymito problemami ale bola som sama kto ich nevedel od seba odsunuť.Stale som sa pozorovala,aj to niekedy ešte robim,ale viac sa od dievčat učim ako riešiť svoje problemy a ako od seba odhanať svoje myšlienky.Uvidiš,že hned budeš silnejšia.Tvoj manžel aj tvoj svokor určite nepotrebuju aby si ich držala ale chcu aby si bola v poriadku.Viem o čom hovorim, pretože ja som sa sem dopracovala po všetkych zdravotnych problemoch v našej rodine a po maminom infarkte.A potom ked ma videla ako vyzeram,tak sa rozplakala čo je so mnou.Takže ber všetko ako prichadza,ale neber všetko na seba.Su veci ktorym nezabraniš ako len budeš chcieť.Tak vela šťastia a zdravia!A znova sem nakukni,uvidiš ake kamošky tu na teba čakaju.