Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

škorica pišeš, že zajtra ideš na kontrolu po 2 mesiacoch.Mne sa ani nezda, že su to už 2 mesiace.Neako mi to s vami rychlo uteka.Tak nech ti to dobre dopadne,ved už to, že ti je tak dobre je velky uspech.A určite vela urobil ten dom.tak sa zase ozvi čo ti povedala pani doktorka

damaxy

takže sme všetky lepšie na tom ako včera a to je dobre.Skorica,to je radost s tým domom dostala si impulzy na rozmýšlanie čo ako urobíš a hlavne robí ti to radost.Samozrejme to na tej kontrole povedz.Ja som jedno obdobie mala večer také nervozne nohy,proste som stale musela kyvkat s nimi v posteli,bol to taký pocit akoby ta niekto velmi jemnučko šteklil ale po čase to zmizlo,možno to bude tiež niečo podobné nejaké nervy.Myslím,že to bolo po znížení davky a trvalo to no možno aj dva tri mesiace a bolo to nepríjemné,musela som si nohy umývat aj niekolkorát studenou vodou,alebo som si ich vytrčila spod periny a stále kyvkala s nimi.Takže ta to možno poteší,že to tak môže byt a nevylaká,že to máš len sama.

ina

Ahojte dievčata,tak vas zdravim po krasnom vikende.Šťastlivo sme zdolali naše velhory a ja som si skvelo oddychla, aj ked som trochu unavena a mam svalovicu ako hrom.Damaxy som rada, že to všetko prišlo ale hlavne, že ti je lepšie.ozvi sa

škorica

Ja som už naobedovaná, už mám 2 várku v práčke, všade bordel, dva dni som nebola doma.Obed nič moc, včera sme boli za kamošmi na priehrade a dostali sme kapra, muž hovorí nedáme ho do mrazáku, ale si ho v nedeľu vypražíme. No nič moc, viac to robiť nebudem, samá kosť. Ja som na filé. Teraz niečo málo o zd. stave. Posledný týždeň, keď sa ráno zobudím mám taký zvláštny pocit pod krkom v tej jamke a ako keby ma tie kosti kľúčne pod krkom boleli a ešte ma svrbia ruky po lakte, ale v priebehu dňa to zmizne asi po liekoch. Neviem či to mám na tej kontrole povedať. Inak sa mám fajn, žiadne strachy a úzkosti, dobrý spánok a to je super. Peknú nedeľu. P.S. Začali sme prerábať rodičovský dom a teším sa z toho.

damaxy

no ja ked vidím prvý príspevok a čas tak viem kto je tu.Takže už máš aj navarenô,napečenô,várku v práčke,kávu na stole a umelec niečo vyrába z lega a maminka píše dôležité veci na forum.Takže dobré ráno.

damaxy

a inak kto príde neskoro sa nedostane do základnej šestky.To ked chodíme si zahrat volejbal tak sa takto poháname,že rýchlo si prezliekaj aby si bola v základnej šestke chi chi

damaxy

taká som rada,že naša zostava je opat pokope a môžme si popísat o svojom a o našich úspechoch.Takže chodte pekne spinkat a inak aj nám doma sa drieme,no čo už aj my pôjdeme spinkat?