Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobry vecer dievcata,tak som opat medzi vami,komecne moj muz spojaznil pocitac a dodal novu grafiku tak opat vas mozem otravovat.
tak veru bola som na 2,5 hodinovej prechádzke,to pomalé tempo prechádzkové,v tomto našom meste nemáš ani lavičku,tak ma bolia nohy a paty.No to bude za chvílu dobre,ked ešte domalujem nejaké paličky na plot.Povedala som ale že nech ma nechajú 10 minút,aby som si oddýchla a prečítala čo nového u vás Zitka dakujem za poštu,vždy sa poteším akurát nemám rada to čo mi oznamuje,že váš mail sa nepodarilo doručit.Takže sa už len večer objavím,vychutnávajte dna do západu slniečka ahojky
mimik,to je fajn,že vieš ako nato.Ja som si myslela že si tam spadla tak naraz a hlboko.Ak potrebuješ len povzbudit a pohladit dušu tak príd sa vykecat.Ono jedno dobré slovo je mnohokrát lepšie ako pilulka.Pá
Ahojte dievčatá,
Vidím že ste zdravé, oddychnuté, spokojné:)))
Počasie je krásne, všetko ideálne na jesennú prechádzku v prírode.
Ja sa mám fajn, práve papkám hrozno, vraj obsahuje veľa vitamínov.
damaxy a všetci ostatní-é, čaute vidím, že ráno máme všetci dobrú náladu. aj ja, len mi prišli tie dni, tak som pár hodín skuvíňala, ale už je oky. damaxy, to zas nemám tie problémy deň čo deň. bola aj ok pauza pr.2-ročná ale vrátilo sa to, stačilo sa viac vyťažiť, schudnúť(nie úmyselne) a bolo to späť, viem s tým síce bojovať, ale niekedy ma to premôže... ja sa nikdy nevzdám, verím, že to dokážem..tak papa a veľa krásnych dní.
škorica ahoj,je obdivuhodne,že si začala inak premyšlať a že skušaš čo potrebuješ.ved možeš kedykolvek prestať ked sa ti to nebude pozdavať.Velmi ti prajem aby si sa našla.Myslim, že to to je ta prava terapia pre nas,hladať čo potrebujeme a nevyplakavať.Ja som začala chodiť do školy,tak budem zarezavať po večeroch pri knihe .Som na to zvedava ako moj muž hovori dokedy ma to bude baviť taky blazninec.No čo už ,myslim, že na odpočinok mam času dosť.
Baby, ja idem od zajtra pracovať na 2-3 mesiace. Je to taká sezonna práca, manžel ma prehováral, aby som nešla, ale ja som sa nedala. Ja to budem brať ako takú terapiu. Je to na dve smeny čiže ráno vstávať tak o 3/4 na 5 a z poobednej budem chodiť o pol 11. Ja som takto ešte v živote nepracovala, vždy to bola nejaká administratívna práca. Ale chcem to vyskúšať, tak mi držte palce. Zlatka ty sa tešíš na dovolenku a ja do práce. Každý sa teší na to čo mu chýba. Pá.
ahoj zlatka a prajem prijemnu dovolenku.to si ma potešila že aj tvoja dcera bola taka a že sa zmenila,aj moja už na tom pracuje a musim povedať že sa hodne zmenila ale ako sme si ju naučili tak ju mame.ja dufam,že sa to teraz zmeni ked odide do druheho mesta a bude nutena.
Zlatka máš mail,usmej sa
Zlatka dovolenka ako hovoril Jaro Filip je od slova dovolit,takže si dovol všetko čo si v normálny den dovolit nemôžeš.A ked sa ti žiada spat,tak spinkaj a nazbieraj silu.