Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
barunka,je tej zátaži vela,nerozmýšlaj nad tým,ber to len že to tak je a pokús sa udržat si pokoj.Veci na ktoré teraz nestačíš prenechaj iným.Prajem ti vela sily a držím ti palce.
Je mi za vami smutno.Týždeň som vydržala a nešla som na túto stránku.Ako som už písala-môj muž si myslí,že si beriem na svoje plecia aj vaše problémy, potom ich riešim a je mi často zle.Musela som sľúbiť,že týždeň bez vás vydržím.Doteraz sa o mňa hrozne krásne staral,ale teraz je jeho otec v nemocnici s infarktom,tak aspoň ja musím byť v poriadku.Aj tak si myslím,že mi býva zle z toho,že mi stále menia lieky.Beriem teraz xanax+cipralex.Som citlivejšia a nervóznejšia ako kedykoľvek predtým.Teraz chcem byť ja oporou preňho,hoci je to veľmi ťažké.Syn ráno robil cirkus - išiel po dvoch mesiacoch do škôlky ako keby išiel prvýkrát.V práci je dusno, no nič moc. Ale DOBRÉ TO BUDE, ROZHODLA SOM SA TAK A BASTA. Žijeme,dýchame pre tých,ktorí nás milujú, tak občas nejakú tú depku vydržíme.Ahojte,zase niekedy nakuknem ako sa máte.
zajtra a celý den ?
tisch,vela zdaru!
ahojte dievcata, drzte mi zajtra prsty prosim vas!!
Ahojte baby nedalo mi to neprist tu aspon na chvilku dnes mam vela roboty v praci ale najdem si chvilku pozdravujem vsetky. Damaxy som ti dnes odpisala na mail. Ja sa citim nastastie dobre ale chcela by som byt bez liekov lenze niekedy ked vezmem liek az neskor ze zabudnem tak sa mi zda ze citim trosku tlak trochu sa bojim este vysadit lieky na druhy tyzden idem asi na kontrolu ku mojej doktorke som zvedava ze co aj by som znizila uz davku musim sa s nou poradit. Tiez niekedy nechapem ze nas nasa psychika doviedla az sem. Ci budeme niekedy ako sa hovori za vodou. Velmi tuzim po babetku ale niekedy mam obavy ze co ak otehotniem skor ako vysadim lieky aky to bude mat vplyv na babetko a tak.Ziadne dalsie lieky ako antikoncepciu nechcem.Myslim ze beriem az az liekov.Uz si okolie zvyklo ze oslavujem bez alkoholu mne to nechyba takze v pohode. My dnes mame tiez prvacika sestrin maly ide dnes do prvej triedy som zvedava ze co. Celu noc som sa prehadzovala asi som z toho bola viac mimo ako on :-). Velmi sa tesil tak uvidime.Cakam telefonat od sestry ako bolo a tak :-). Pekny den vam prajem.
inuška tak som to trochu vyčistila,tie obrázkové asi boli velké preto ti to vrátilo a mám aj na zozname schránku,používam málo,ale kontrolujem poštu.Idem niečo nakúpit zatial sa majte všetky
damaxy a celkom rychlo si sa prebrala!Ja so ako dolamana,už som si aj kavu dala čo nezvyknem,už som aj upratala ale ta svalovica je neaka šikovnejšia ako ja.A prišli ti aj tie obrazkove maily,lebo tie sa mi vracaju?
Zlatka a včera som na teba myslela,že kde si a ty tu,no mamičky hádam sa z toho spametáme nejako
inka napísala som ti a prislo mi od teba,to zasa nejaký muž tam sedí v tom mailovom okienku.