Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
via,na začiatku to vyzerá ozaj zle,lieky zaberajú,ale aj mne pomaly,tak som vtedy povedala lekárke,že sa cítim rovnako a ona mi pridala polku aj poobede.Ja som mala asentru 1 ráno pol na obed a xanax podla potreby,ale ja som ho nebrala,dávala som si na radu inej lekárky jedno magnézium 500 mg ráno a jedno večer.No ak sa ti zdá,že sa cítiš horšie,treba asi urobit niečo s dávkovaním,alebo vymenit,no ja toto neviem,lekár áno.Takže kedy ideš na kontrolu,lebo ja som prvý mesiac chodila každý týžden a povedz jej ako sa máš,povedz fakt všetko,aby to vedela posúdit.Na tieto choroby pri záchvate nezomrieš,nezadusíš sa,len ti môže byt velmi zle.Ale to všetko prejde.Zatial potrebuješ len niekde si lahnút,alebo sadnút ked to na teba príde a nosievaj si so sebou aj magnézium,neviem aké iné lieky máš na úzkost a upokojenie,trochu vody a ked si vezmeš ostan v pokoji a prejde to.Hlavná vec je poznat svoju chorobu,vediet čo môžeš od nej očakávat a naučit sa poradit si s tým.My čo sme tu sme si poradili,povedali pocity,stavy,čo s tým robíme a hlavne sme sa nezlakli,práve naopak dodávame si odvahu.Takže ak sa ti neičo nezdá,alebo chceš čosi sa opýtat napíš a my ti ak vieme poradíme.Jedno je isté čo ti k tomu treba,trpezlivost a nejaký čas.
Zlatka on je tam niečo viac ako 3 mesiace ale mne je smutno ako keby sa už od nas odsťahoval.Ledva som si zvykla ked odišiel do žiliny na vš a to mi kamaratka hovorila :čo by si robila keby odišiel niekde do zahraničia, ja hovorim je to jedno ked je preč z domu,musime si zvyknuť a tiež som rada,že vobec maju naše deti takéto možnosti.Ja som mala dceru v lete v londyne ale tej to neak neučarovalo,zato synator ten by brazdil cely svet.Tvoje deti tam študuju?
ahoj inka.dakujem za povzbudenie.uz je to lepsie.najhorsie je to lucenie.su tam uz 2 roky.a vzdy ked odchadzaju tak vravia ze uz len na tri mesiace.tak sa uz tesim na vianoce.na druhej strane som rada ze si mozu splnit to co my sme nemohli.a tvoj syn je ako dlho?
ahojte ,dnes som už hore skôr ako zvyknem,lebo som chcela vidiet tých mojich gymnazistov ako sa vychystali do školy.No nevidím ani dobre a smiali sa,že mami na teba je ešte zavčasu,lebo aj je.takže kým niečo odpíšem ešte počkám chvílu .
damaxy:rano otvorim natešena poštu od teba a samozrejme vratene maily ,maš vraj preplnenu schranku ešte mi to dodalo.Teda ty musiš byť na roztrhanie.Ja som chcela len niečo na pobavenie ti poslať.Zlatka nech si neni smutna,neviem kedy sa ti deti vratia z londyna, ale ja mam syna v usa a tiež mi je už príšerne smutno a najhoršie je to ked som zistila že je už aj jemu smutno.ale našťastie existuje internet a tak som s nim každy deň v spojeni cez skype.
jolanka a čo ty ešte spinkaš?Zlatka dlho som ta nevidela,maš sa?
čauko miksi,to nie je take jednoznačne pri tvojej mamine.Najlepšie urobi ak si da porobiť vyšetrenia.Ja som si tiež myslela že to je chrbtica.To može byť aj menopauza alebo nizky tlak.Ale radšej nech sa da preklepnuť ako ty,vyluči tym ine problemy a bude spokojna.
dobre ranko babenky.dnes som tu neuveritelne prva.o piatej som vyprevadila deti do londyna,teraz prvacika na strednu a zostal mi doma len pes a oci pre plac.miksi,ak je to ozaj len z prechladnutej chrbtice tak treba teplo na chrbat bud lavaterm,fen alebo termofor.a hlavne nerobit prudke pohyby hlavou.z lezu najprv sed az potom opatrne vstavat a otacat sa celym telo a nie krkom aby sa zabranilo zvracaniu.a este nieco pozitivne-z okna mam vyhlad na krasnu duhu nad horami.pekny den
ahoj damaxy uz som ti odpisovala na stranke inej temy,ale kedze si myslim(ked rozmyslam logicky)ze tam nepatrim odpisujem ti aj sem,ja uz som predtym trpela depresiou a pokrutenymi myslienkami ale nikdy som nemala panicky atak.az doteraz.som rada ze sa mozem o to podelit s niekym kto vie co to je.mozno by som chcela vediet o tom viac kam to az moze zajst.lieky mam uz vyse dvoch tyzdnov,ale zatial nic moc.citala som uz o tom dost aj na nete ale stale som v nejakom soku ze take nieco existuje,a ja tym trpim.zatial som mala len jeden velmi tazky panicky atak ale odvtedy to ide so mnou dole kopcom.existuje nieco co mi dokaze pomoct kym zaberu lieky?dostanem sa vobec z toho??
ahoj BABENKY!Vidim,ze sa mate stale super.Aj ja!Musim sa pochvalit.Ziadne hrozne zachvaty strachu,len tak trosicku problemy s tou tetaniou.Mame tu inac uz 2 dni krasne teple pocasicko.A u nas doma ako?Mam na vas prosbicku,viete mi niektora poradit?mamke sa zacalo hrozne tocit v hlave az k nej musel prist lekar,volaco jej pichol,asi proti zvracaniu, a povedal,ze sa asi prechladila(krcnu chrbticu)Co s tym?