Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dievčatá ja som bola za mlada velmi hanblivá alebo som mala SF neviem.Ja som s mojim bratrancom chodievala na výlety a s jeho kamarátmi.No prv než sme šli mi musel vyrátat kto všetko ide .Mohli byt 10 čo som poznala a jeden cudzí človek nešla som,čo ma ten napresviedčal ani za nič a doma mi bolo lúto a velmi.Do prostredia a niečoho neznámeho ani za svet.No a po mojej chorobe PP som úplne inakšia so všetkým,takže ja som vdačná,že som ju mala,lebo to bola škola života pre mna.Je to divné,ale to mi otvorilo oči ,uši ,dodalo sebavedomie.No každý to získa inak.
inka, moje deti tam pracuju.tiez som mala podobne problemy s dcerou ako ty.utiahnuta,nikde sa nechcela pohnut sama.az ked si nasla priatela ten ju potiahol a teraz taha ona jeho.uz sa mu ani nechcelo ist do londyna a ona ho presvedcila ze este nic dokopy nevideli,na kazdy sviatok kupuje fakultativne vylety, sama lieta a my sa nestacime divit,lebo sme si mysleli ze ona sa od nas nepohne.takze tryin hlavu hore sprav prvy krok a ostatne pojdu uz same.drzim palce.
dobre ranko prajem vsetkym.damaxy ja beriem iba ten oddych.mam dovolenku tak som si povedala ze budem spat vzdy aspo do obeda.uz je utorok a vstavam o siestej vyspata do ruzova.a chodim z izby do kuchyne a naopak a nic sa mi dnes nechce.tak vytiahnem asi nejaku rucnu robotu a vyparam ju.lebo na tvorenie nemam naladu.najradsej by som si od teba pozicala kocik s lil.pekne by som ju tam nacancala a isla na prechadzku.uz si z mojich dcer robim srandu ze ked oni budu mat deti ja budem babicka o francuzkych barliach a neuzijem si kocikovanie.ale chcem vela peknych vecinaraz a to sa neda.tak sa uspokojim aspon s tohto tyzdnovou dovolenkou.prajem pekny den.
dobré ránko,dievčatá dnes je celkom slubne,na prácu i na oddych.
Dobré ráno.
čo dodat múdro,múdro
Tak som teda napisala jednej milej kamoške.Stretla som ju nahodou,ked som sa tiež motala na internete a nevedela čo so sebou.Ale je to fajn baba a dokonca mame aj rovnake konfekčne čislo som neni davno zistila.Tak ti prajem aby ti stale svietilo to slniečko a aby si stale preživala dni nekonečnej dovolenky.Ja som si teraz otvorila na spomienku tie vaše korbačiky a hned sme si bližšie a jaspominam na krasny vikend.
a aby ta Inuška nevyhodili,tak sa prikrč a možno ta ani nezbadajú,ja tu dnes som len na etaoy,stále beháme s kočíkom,lebo je fajne teplo a hlavne máme už asi 3 dni pokoj akoby som bola na dovolenke.Dúfam,že to vydrží až donekonečna
môžeš napísat kamoškám listy a niečo veselé,alebo napísat nejaké maily kamoškám,alebo môžeš písat cez e mail niečo kamoškám,tak si vyber
Mimik je mi lúto,že sa ti to takto zbehlo.Predstava,že 11 rokov denne nosíš v svojej mysli mnohé negatívne veci je taživá.Iste depresie zmizli,lieky tomu pomáhali,lenže to je jedna čast.Tú druhú čast terapie tiež treba.Veci sa musia dokončit a uzavriet.To zlé z hlavy vyhádzat a roztriedit.Ak to nedokážeš sama hladaj kombináciu so psychologom,lebo ty to len potlačíš a po čase je to spat.Ja som to tiež malo nakopené podobne a nabralo to sebazničujúce obrátky.No po jeden a pol roku liečby som zmenila svoj život,či sa tomu nieklomu páči.Naučila som sa povedat nie,bez ospravedlnení,naučila som sa oddychovat,rozdelit povinnosti,pochopila som že nie som nenahraditelná a že všetky veci nevyriešim ani nespravím.Niečo rozdelím nechám na zajtra atd.Rodinu si nevyberieme,ale ako v nej budeme žit sa môžme rozhodnút samé.Myslím,že dieta by ti dalo iný rozmer života a tam by si pochopila,že najprv ono a potom ostatní.A mnohé problémy by sa odstavili samé.Jednoducho stredobodom života by sa stalo čosi iné.Neviem čo by som ešte napísala azda stačí,porozmýšlaj a napíš nám.