Úzkosť

tatiana26

čaute...mne je dnes nejako divne... taká som totálne apatická a totálne slabá celá... ledva zdvihnem pohár s vodou, nechápem... premýšľam, či náhodou nie je na škodu aj také strašne pomalé vysadzovanie tých ad... ach jo, človek nikdy nevie... o 2 týždne mám kontrolu, tak to preberieme... len neviem, či môžem ísť s dávkou ešte nižšie... či sa mi to nevypomstí poriadne... sakra práce

a MONIKA je ešte na dovolenke, či čo tu nevidím žiadny jej príspevok?
KATKA ako?

tatiana26

čaute...mne je dnes nejako divne... taká som totálne apatická a totálne slabá celá... ledva zdvihnem pohár s vodou, nechápem... premýšľam, či náhodou nie je na škodu aj také strašne pomalé vysadzovanie tých ad... ach jo, človek nikdy nevie... o 2 týždne mám kontrolu, tak to preberieme... len neviem, či môžem ísť s dávkou ešte nižšie... či sa mi to nevypomstí poriadne... sakra práce

KATKA ako?

tatiana26

KATKA ako?

tatiana26

KATKA ako?

tatiana26

KATKA ako?

tatiana26

KATKA ako?

jujula

zdravim vsetkych:))) ako sa mate? ja som sa posledne dni mala uplne zle. sama nechapem. hnusne pocity, uzkost, zle fyzicky, psychicky. chytil ma pocit takej ciernoty, obavy zo zivota, z fungovania, no fakt neprijemne. jeden vecer som sa normalne z toho rozplakala, tak ma to chytilo. no nic, dufam, ze to pojde uz k lepsiemu, aj ked si neviem vysvetlit z coho to tak prislo na mna a preco sa ma stale drzi nejaky z priznakov, preco to uz nechce aspon na chvilku odist? navyse ma hneva, ze uz dlhsie sa mi nepodarilo dosiahnut taky maximalne uvolneny stav tela (to hlavne), ale aj mysle a strasne by som to potrebovala. dufam, ze u vas vsetko ok, tak sa drzte;)))

tibbi88

Stále robím pokroky, i keď sú fakt malé, ale aspoň som sa pohol...teda cítim, že je to viac "systematické"...i keď stále sa stáva, že niekoľko hodín len tak cítim napätie, najmä v nohách a niekedy ani neviem čo mi behá hlavou...ale zas sa viac stretávam aj s kamošmi, chodím na kúpalisko, dnes som bol na masáži u bývalého spolužiaka a pod...len stále sa nejak bojím riskovať, ale začínam si hovoriť "nesnaž sa byť dokonalý"...lebo preto som sa obával (a vlastne ešte sa aj obávam) pustiť do neistých, nových vecí lebo zlyhám...i keď už viem, že také uvažovanie je škodlivé

lucia888

ahoj katka,
hehe, celkom si ma pobavila tou psychologickou :-). ja som bola raz u jednej takej pani, venuje sa nejakym veciam ako vestenie, tarot a tak...a ta mi tiez povedala, ze ja som ok, len na mne parazituje duch mrtveho cloveka :-). dobre nie? tak ma vystrasila, tak potom som zacala chodit na taku hypnozu, ale ona nie je doktorka. mne to pripadalo viac ako meditacia, fakt som sa uvolnila, takze nejaky efekt to malo. a ta mi povedala, ze tam videla v kute miestnosti nejake dievcatko. vraj asi zomrela pri nehode a tak a plakala, hladala nejaku ochranu a bezpecie, tak sa napojila na mna a ja som prezivala jej strachy...potom ju akoze ,,odohnala", vraj si po nu dosla mama, mozno tiez zomrela. fakt cudne, neviem, ci verit...ale skusila som. teraz som bola u novej psychiatricky. je fakt proficka, naozaj odbornicka. ona sa strieda aj s mamou na ambulancii. povedala mi, ze seroxat je najlepsi na uzkosti. vraj mala 4 pacientky tehotne na seroxate pocas celeho tehu a deticky sa narodili zdrave. ja som sa s tou predchadzajucou dohodla, ze ak k nej budem chodit dalej a nezaberie poriadne seroxat ani do konca leta, tak zmenime. ona mi chcela dat wellbutrin, ten je dobre tolerovany v tehu. a potom som si o nom citala na nete, vraj je fajn na depku a nie na uzkosti. ked som sa na to pytala tej novej psychiatricky, tak vravela, ze wellbutrin este viac prehlbuje uzkost!!! chapete? a ta moja mi chcela kludne dat. tak som sa rozhodla, ze kazdopadne menim doktorku. aj na nete je vela pozitivnych reakcii na nu, tak som rada. a dakujem za opytanie kati, je mi lepsie, len som chora...nadcha, kasel, hrdlo v pecku...a dnes idem domov na tyzden, mam dovolenku. budem u sestry, ona ma male dieta, tak mam trochu obavy, aby sa nenakazil. mozno aj preto sa citim lepsie, ze budem mat tyzden klud a aj novu doktorku, ktora sa vyzna. inak, mam aj novu psychologicku, Dr. Misovicova na Sustekovej v BA, neviem, ci poznate. tak skusam dalej, na dalsi tyzden mi bude robit diagnostiku, celkom som zvedava, co z toho vzide. dam vediet. dnes mi dojde na kontrolu sef, tak som si supla 2 kvapky rivotrilu, lebo nechcem vela, ked beriem lieky aj na nachladenie. ako sa mate?
inak kati, to, co sa ti stalo je bezne. ale skor mi to sedi na panicku psychozu spojenu s uzkostami. mne sa toto velmi nestava, len ked mam letiet lietadlom, ale uz zvladam. toho som sa vzdy obavala, tak to nie je zapricinene uzkostou.
drzte sa vsetci a napiste :-)