Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no baby dnes som sa aj ja zobudila s uzkostou a na rovinu,to pocasie co tu je vobec nepomaha citit sa lepsie....kati,mne ked je zle,ja by som najradsej zostala zahrabana v posteli a spala,aby som na to ani mysliet nemusela.inak snazim sa nasledovat mudre knihy a mysliet na nieco pekne,ale by som chcela vediet ci to niektora z vas dokaze,lebo ja som uplne pohltena uzkostnym pocitom a VOBEC mi to vtedy nemysli,takze neviem ako sa prinutit a mysliet pozitivne....
tibbi neboj, uvidis ze ti ta praca na sebe velmi pomoze, to je to najviac co mozes pre seba urobit a je to ta najtrvalejsia liecba :)
ja mam teraz opat o trosku tazsie obdobie z roznych dovodov, tak som opat taka nejaka prestrasena nezmyselne.. hocico ma rozhadza, z hocijakej blbosti dokazem mat strach.. stalo sa vam napr niekomu niekedy ze ste sli po ulici a zrazu vas prepadol taky cudny strach zo vsetkeho, ako keby sa malo nieco hrozne stat a nasledne strasna potreba utekat rychlo domov do bezpecia? ja sa uz tak hnevam na seba za to, beriem to ako take moje zlyhanie, hovorim si stale ze vsetko musim 100% zvladnut... :(
Aj ja sa cítim v poslednom čase tak nejako...neustále riešim nezmyselnosť, i keď sa snažím spochybňovať tie nezmysly...ale včera na mňa všeličo išlo - frustrácia, agresivita, zlá nálada a pod...dnes je to trochu lepšie, len mám pict, že proste ťažko sa mi bude napredovať, obzvlášť, keď mám také čudné výkyvy nálady
no baby,my tu taketo leto mame takmer kazdy rok...nasi mi uz aj pisali,ze mi uplne rozumeju ako sa citim,lebo ze uz su z toho dazda a zimy aj oni na nervy ;-))) inak vyzera to,ze aspon jednu vec som si v hlave dala do poriadku,a to,ze ked mi nechuti,tak mi nechuti a miesto toho,aby som sa trapila,ze som chuda,tak si hovorim,ze mozem byt rada,ze nie som obezna...a na slovensku som sa uistila,ze az taka chuda nie som.to len tu medzi tymito 'moravianskymi venusami' vyzeram ako trpaslik...a pomohlo mi to neuveritelne,lebo cely ten stres z toho,ze sa MUSIM najest odpadol.tak nam drzim palce aby sme vsetky hluposti v tych nasich hlavach odstranili co najskor ;-)))
ahojte :) tati priatela mam tu pri sebe, ziadne strachy, vsetko v poriadku :) keby bolo nieco s priatelom tak to uz inak vyvadzam :D
Tani nuz ja sa pripajam k nazoru ze toto leto je nejake dost divne... resp. ja mam pod chvilou taketo divne dni uz od maja.. akoze som relativne v pohode, nemam nejake extra problemy ale furt musim rozoberat nejake kraviny v hlave.. take co som mala uz davno vyriesene a teraz sa musim bat ze ale co ked tie pocity zase budem mat niekedy a nebudem mcot normalne zit... ah, ako sprosta... jednoducho ja mam momentalne taky problem ze to cele beriem tak strasne prehnane vazne ze stale mam pocit ze NESMIEM nahodou mat taky alebo taky pocit alebo nejake pocity strachu co som v minulosti mavala lebo JA TO PREDSA MUSIM ZVLADNUT a takto stale na seba tlacim stylom ze MUSIM BYT V POHODE ze potom je jasne ze v tej pohode nie som... kedy ja uz sa konecne naucim pristupovat k pocitom normalne a tak aby som v tej pohode naozaj bola a nemusela riesit nejake kraviny tak to som fakt zvedava.. priatel mi hovori ze si sama sebe vedome robim zle a nech to necham tak, ale same viete ake je niekedy tazke NECHAT tie nezmyselne starosti len tak.. ale ja sa raz aj to naucim! :)
TATI niekto na homeopatika proste takto reaguje, to je super, ja som voči ním celkom odolná :)
KATKA už je lepšie?
MONIKA a vzťah ako? Stale dobre? Už sa rozvádza?
Mne je stale podivne, ešte mám aj so žalúdkom niečo, vkuse mi je zle...no akože nie práve dobré leto :(
caute babiky,tak mne je uz vyse dvoch tyzdnov paradne,dokonca ani rano mi nie je blbo. ja si myslim,ze mne naozaj zaberaju tie homeopatika,lebo toto sa mi stalo uz po druhykrat...bolo mi mesiace hrozne zle a potom,co som ich zacala uzivat,tak sa to zlepsovalo,az som sa jedneho dna zobudila a nic mi nebolo.no dufam,ze to tak aj zostane.aj ked uplne nechapem ako mi zrazu nic nie je a pritom sa v mojom zivote absolutne nic nezmenilo.co sa toho alkoholu tyka,tak mne praveze poharik vinka pomoze uvolnit sa,ale tiez to nechcem prehanat,lebo som niekde citala,ze vela alkoholikov su vlastne maskovani 'uzkostnici',ktore to riesili takymto sposobom... ;-))) a kati,kde mas priatela?
baby narazila som na nete na zaujimavy clanok, precitajte si....
okrem ineho sa tam pise o tom ze fobie su vyliecitelne, ze to dokazuju aj rozne vyskumy z USA... celkom pozitivna sprava nie? :)
neviem ci vy mate niekto aj problem s fobiami ale ja som si par z nich uz presla a uspesne :) na 99% z nich sa uz dnes len smejem :) Je to skoda ze mnohi ludia sa trapia s roznymi strachmi a nevyhladaju pomoc, pritom sa to da tak dobre riesit...
ahojte, no ja som dnes taka nahouby, stale sa mi TO este nerozbehlo akurat ma boli brucho a citim sa akoby som mala explodovat kazdu chvilu... a trochu ma otravuje nezmyselny strach z toho ze uz nejak navzdy budem mat strach alebo co.. ono by si to clovek aj vedel vysvetlit ze je to blbost, ale niekedy mam taku naladu ze sa mi nechce nad tym absolutne zamyslat, akurat to tak zahadzovat nech to da pokoj.. asi z toho uzasneho cakania na den D som takato pokaslana... dufam ze to coskoro prejde... vy ostatni ako?
Monika bacha na alkohol :) aby ti nebolo potom blbo... ja som taka sprosta ze aj ked AD neberiem, aj tak si nikdy nedam alkohol lebo som niekde citala ze to zhorsuje uzkost, tak sa bojim si dat co i len pohar vina alebo pod... myslite ze to prehanam? vy si zvyknete takto obcas dat na nejakej prilezitosti? lebo ja si ani na rodinnych oslavach alebo tak nedam nicoho a ked tak len centimeter :)