Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
anonym-XY je to tazke ale urcite existuje aj u teba nejake tajomstvo s ktorym to potlacis.
treba skust.ty poznas seba najlepsie.
univerzalny recept neexistuje,ale ked to pride tak vtedy mysli na nieco pekne.na nieco co mas rada na deti a pod.a uvidis ako rychlo sa tie zle pocity stratia.
kazdy mame svojich demonov a kazdy ne nich pouzivame ine paky.ty to zvladnes lebo dobra myslienka je stonasobne silnejsia ako ta zla.
zaklad je nepodlahnut.
vela stastia.
a ako sa to da zmenit?ako si mam pomoct vtedy ked to na mna pride?viem ze zblaznenie sa nie je ziadna diagnoza ale je to len pocit. strasne zly pocit a fakt mam strach ze si nieco urobim, pretoze je to tak strasne silne. uz sa mi parkrat stalo ze som si vzala viac tabliet, niekolkonasobnu davku a potom mi bolo strasne zle.tak preto sa bojim.bol to skrat a toho sa bojim.
anonymxy viem presne o com hovoris.ja mavam presne to iste.v tej chvili treba pouzit presne nieco take ako hovoris zamestnat sa.a uvedomit si ze sa nikdy nic nestalo a ani nestane.netreba tomu dat ziadnu dolezitost a ono to odide.
v podstate si uvedom ze to nieje nic len tvoje myslenie.ze sa nemas coho bat.neboj nezblaznis sa za to ti rucim.co vlastne to slovo zblaznit znamena?taka diagnoza neexistuje.
a to ze je to horsie to si len ty nahovaras.
a toho ze si nieco urobis sa neboj.clovek ma pud sebazachovy a ten funguje velmi dobre.takze ziaden strach.prejde to ale v prvom rade to musis zmenit ty a nikto iny.pekny dnik
misiak, tie stavy su zatial, teda niekedy silnejsie ako ja. Niekedy sa daju zvladat, zazeniem ich nejakou cinnostou. Ale teraz v poslednom case je to ovela silnejsie ako ja a vtedy sa idem zblaznit a neviem co mam robit. vtedy mi nepomoze ani to aby som si to nepripustala. ked som sama je to ovela horsie ako ked som s niekym.
MONIKAL pokiaľ si to doteraz zvládala bez liekov a neboli to nejaké hororové stavy, žeby si umierala a behala po pohotovostiah alebo volala záchranku, tak je by som s AD nezačala, skúšala by som stále niečo iné. Ty musíš vedieť. Ak máš naozaj pocit, že to už ďalej nejde a že to takto nezvládneš a nevydržíš, tak skús antidepresíva... ale viem, že je potom veľkýýý problém sa ich zbaviť a predovšetkým oni ti nezaručia, že ti bude lepšie - toľko moja skúsenosť
MILOŠ dúfam, že včerajšie aj dnešné sny máš uz zaznamenané pre ďalšie generácie. TOBI napadlo ma, že pošlem aj tebe to relaxačné cédečko, lebo ja keď si ho pustím pred spaním, tak vždy počujem nanajvýš prvé dve vety a už aj spím... takže podľa mňa má výborný uspávací účinok. Napíš mi na mail adresu a v pondelok ti ho pošlem tatiana_f@centrum.sk
tatiana26, viem o com hovoris..ze si nevladala stat a odpadavala..ja som sa pred tyzdnom co to zacalo po roku nemohla postavit, cele telo som mala oslabene srdce busilo, zimnica, napatie...teraz ako uzivam 3den lieky, je lepsie...dalej ma vsak trapi chrbtica, hlavne bolest na hrudnej kosti..a stale mam v hlave, kedy konecne niekto poriadne vysetri chrbticu..inac ma bolia aj klby na rukach na prstoch, myslela som, ze preto,ze som mala ohnisane mandle, tvrdili,ze s toho ma boli chrbtica aj tie klby..ale mandle mi vybrali pred 2 mesiacmi a vsetko ako predtym...
Takto jej to správne... keď sme tu všetci a jeden pre druhého :)
allex ahoooj.
jasne ze sa ozvem.a vzdy len pozitivne.ved vo vetkom zlom sa najde vzdy nieco dobre :)
aj ty sa drz a vsetci sa drzte a ukazte tej mrche ze kto je tu panom!
vlastne sami sebe lebo ta mrcha neexistuje :)
vzdy sme to len my a nikto iny.ale clovek je moc zlozity tvor a to je na tom vsetkom najkrajsie.