Úzkosť

tati

ahojte vsetci!ja uz papam a ziadnu uzkost nepocitujem, len ked si spomeniem na navrat svojho priatela,tak ma to opat chyti,takze by som chcela reagovat na dina666...asi viem co tvoja priatelka citi.ja mam pocit,ze moja uzkost je sposobena tym,ze ma moj priatel prilis velmi lubi a je schopny spravit pre mna vsetko na svete.ja uz som jeden taky vztah mala a nie je to dobre,pretoze na osobu,ktoru takymto sposobom milujes vyvijas prilis velky tlak,citim sa neuveritelne zodpovedna za tu lasku,ktoru mi dava a akymsi sposobom ma to obmedzuje.mozno robis to iste...mas potrebu byt so svojou priatelkou 24hod denne?suhlasis so vsetkym co ti navrhe a spravis vsetko co chce?ak ano,tak to nerob,pretoze ju tym pravdepodobne utlacas...a vy ostatni,chcem sa vas spytat,mate aj vy taky pocit,ze odkedy sme skoncili skolu,zivot je jedna neuveritelna rutina?dokolecka to iste...praca,navarit,upratat,oprat,ozehlit,nakupit ,byt s priatelom,ist von s kamaratmi...myslela som si,ze uniknem,ked budem cestovat,ale aj to sa mi stalo rutinou,pretoze to robim kazdy mesiac...nemam myslienky na samovrazdu,ale aj tak mi zivot nedava zmysel...je toto vsetko?

fidorka

mám aj skoliozu..ale keď ja si vždy myslím, že keď ma začne páliť na hrudníku.....a ešte k tomu ma aj bolí a pichá srdce...že to je od srdca..lebo mi je aj veľmi často zle...tak fakt neviem,,,,niekedy sa zľaknem..automaticky mi vyskočí tlak..no hrúza.., občas mám takú ťažobu na hrudníku....ťažko sa mi dýcha..a keď tak čítam veci okolo srdca...všetko nasvedčuje tomu, že tie moje problémy súvisia so srdiečkom.., najhoršie je že ja mám aj šelesť aj prolaps mitrálnej chlopne..a preto sa tak bojím......

tobi

fidorka, presla som si starsie prispevky a nasla ten tvoj..vies, ja som na tom podobne, mne to zacalo po roku a zacalo to tym palenim na hrudi a palil ma aj zaludok,dalej busilo srdce, zimnica..dalej to pozname...inac ja teraz beriem serlift, frontin mne celkom zabera..aj pred rokom som to uzivala a vtedy to pomohlo..na tie stavy ten frontin pomaha..ale mna boli hrudna kost, zrejme od chrbtice..nemas aj ty problem s chrbticou?

anonym-xy

ja praveze nechcem aby to prislo, lebo sa toho bojim.
ten film si zozeniem. urcite mi nechybaju tie stavy, vsak su neznesitelne, neprijemne...preco si to myslis?
mail ti napisem

misiak

anonym-xy aky skaredy nick to je jedna vec :)a druha vec je ta ze ked budes cakat na to kedy tie chvile pridu tak naozaj pridu.
precitaj si ,alebo si pozri film secret a mozno pochopis ze ked budes cakat na zle tak pride.
neexistuje na to liek to musis pochopit.lieky ti mozu pomoct ale iba na chvilku.lieky su prostriedok co ta nastartuje.ostatne musis zvladnut sama.
cakas na nieco zle co neexistuje ale ty to privolas.
zrejme ti to chyba.
ak chces napis na mail a vysvetlim ti to.
lebo tu nechcem spamovat stale to iste :D
pekny dnik

anonym-xy

ahoj tobi, dnes celkom dobre. ziadne zle stavy, myslienky takze super. ja sa len bojim ked pridu, ale verim ze to uz nemusim vsetko prezivat. aj tie lieky ma tlmia tak uz len cakam kym si moje telo na ne cim skor zvykne a bude dobre.

tobi

bozinko, som rada, ze Vas tu mam..vsetkych..no za vela vdacim tatianke26..ta ma dokaze pochopit, podporit, a ukludnit..musis byt super zienka...ozaj ty mas deticky, alebo si slobodna?

tobi

ahoojte vsetci, co mi tak pomahate zahnat myslienky na seba...tak dnes som troska ospala, aj ked som s tobinkom spala do 11-tej..vy sa ako mavate?anonym-xy ako? tatianka26? velmi pekne ti dakujem, ze mi posles to cd, mozno sa s tobim konecne naucime spat pred pol nocou...dosla ti moja adreska?

anonym-xy

misiak...ked to pride snazim sa mysliet na nieco pekne...deti este nemam, ale osob okolo seba, ktori ma maju radi dost, tak v tom by problem nebol.problem je v tom ze mi to vobec nepomaha.