Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Monik neberiem na uskost nic proste .Ja sa snazim bez liekov toto prekonat,ale neviem dokedy sa mi bude dari.Von ani chodit nemozem ,lebo som mala zapal nerv.zakonceni a nemozem sa v tej zime vonku prechadzat a mozno ze ta uzkost ma aj preto drzi.Inak uz 2- tyzdne bolo dobre a teraz zas moze to robit aj menzes??adka
ahojte :) ako sa dnes mame? :) misko hej, mame to velmi podobne, priam az rovnake :D len s malilinkymi rozdielmi ako napr to ze ja mavam obcas stazene dychanie, byva mi obcas na odpadnutie a citim sa permanentne mimo :D ale uz som si zvykla :) hovorim, pre mna odpadavacky, busenie srdca, zle dychanie alebo hocico na ten sposob nie je nic co by ma trapilo alebo som to nevedela prekonat. u mna su to proste myslienky a pocity. a je fakt zaujimave ze kazdy to tu mame orientovane roznymi smermi. napr Tana - tu zase trapia hlavne fyzicke veci a s myslienkami a pocitmi si vie poradit. mali by sme si to nejak povymienat a navzajom poliecit :D inak je pravda - treba sa v nasom pripade naucit byt sam alebo relaxovat a vediet vydrzat v stave ked sa okolo nas akoby nic moc nedeje. urcite sa to da, to som si ista. len zase vies misko, treba zistit ze preco to tak je a co to spustilo, ked predtym bolo vsetko ok. ja na odstraneni tychto pricin pracujem s psychoterapeutom a musim povedat ze u mna je tych pricim velmi vela a niektore su tazko odburatelne, pretoze na ne nemam priamo vplyv a jedine co mozem urobit je nejak sa od toho odosobnit, co je samozrejme tazke a hlavne u takych citlivych ludi ako sme my, ze ano. misko mozno by stalo za to aj u teba zistit ze preco to bolo/ sem-tam je, musi to mat nejaky spustac.. hm?
bonqd neviem ci nieco beries na tu uzkost....najlepsie je ist von a hotovo,vonku to prejde,aj ja som to zo zaciatku mala a som sa moc cudovala pretoze ja som nikdy nemala problem ani v noci chodit sama z disky cez park....preslo to,par krat som isla sama,mala som sice strasne pocity ale kedze sa mi nic nestalo tak som sa prestala bat...chodila som s mobilom v ruke ze co ked mi zostane zle a blbosti ma napadali...teraz som uz ok a takmer uz uplne..
caute vsetci,ja mam za sebou celkom fajn vylet,hlavne vcera sme sa dost nasmiali...v sobotu sme oslavovali,nevypila som vela a takmer nic si nepamatam,tak sa na mne smiali v nedelu.Inak pohoda,zajtra idem do prace,takze dneska mam este volno.Muz sa v sobotu prehovoril tak som mu nakupila vrtacky a take tie chlapske veci takmer za 10 tisic,ale teraz je stastny ze si nemusi uz nic poziciavat.Tani ako dneska do prace???
Ahojte vsetci, citam vas, nas tu kazdy dnik,len nestiham reagovat...TANI, poslala som ti mail,...ja samam ttak, jaksa mam, rivotril mam vzdy pri sebe, beriem ho dost casto, nechapem preco sa to vratilo a v takej intenzite, ale co uz, treba ist dalej, vela sil vam, nam prajem...dobru nocku
Dik Misiak, vyzerá to budúci tyzden na nejaku tu služobku do blavy ale ešte neviem ako sa veci vyvinú. takže nič neslubujem, lebo sa poznám, ale pokúsim sa zastaviť, ked už tam budem, a ak to budem stíhať. inak sa cítim celkom fajn ale neviem sa dockat jari, pekne nabehnem do prirody s fotakom a dam si dlhe prechadzky po okoli. všade sa najde niečo zaujímavé. tak zatim a dobru noc všetkym:)
tatiana26,ale bala si sa niekedy chodit sama?ako si toriesila, ako si sa s toho dostala, ze uz sa nebojiis? prosiim nieco mi porad ako sa toho zbavim..chcem zit plnohodnotny zivot so svojim synom s priatelom a toto ma uplne obmedzuje..nemozem ist vonku s tobim, lebo mam strach, ze to na mna pride...
aaaale miško :) TATI úúplne súhlasím, tieto dve mená vypúšťame... Nie, nie, nerozišli sme sa pre úzkosť, on je mi v tomto práveže veľká opora, veľmi mi pomohol, celé to výborne zvláda, sú tu úplne iné dôvody, jednoducho si nejak nevieme nájsť k sebe cestu a naše životy sa vzdialili...