Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monik9

miska na teba som natrafila uz aj v inej teme a tam si tiez ponukala nejake produkty,ty si medicinsky reprezentant teda diler alebo mas vlastne skusenosti

katkaxxx

Adka... v prvom rade si vyprosim vetu "KATKAXXx viem ze som hlupa" pretoze hlupa vobec nie si a taketo oznacenia na vlastnu osobu su zivnou podou pre uzkost, takze prosim s tym prestat :) a suseda ma v niecom pravdu - ludia s uzkostou vnimaju vsetko podnety omnoho silnejsie ako ludia ktori uzkost nemaju. preto mame aj tendenciu viac sa pozorovat - parkrat ma uz tiez prepadol pocit ze co ked mam rakovinu :D a to len kvoli nejakej blbosti co ma chvilu bolela.. proste hluposti. Adka snaz sa aby sa cely den netocil len okolo toho co citis a ako ti je. pozeraj sa okolo seba a dopraj si nejaku radost, napr si kup nieco co by ti urobilo radost.. alebo chod niekam kam si sa velmi tesila len si na to doteraz nemala cas atd.. dopraj si oddych a radost pre dusu a skus odpriamit prilisnu pozornost od seba samej..

monik9

miska na teba som uz natrafila v nejakej inej teme a aj tam si ponukala nejake produkty,si nejaka dilerka alebo ako sa to teraz hovori ze medicinsky reprezentant alebo mas nejake vlastne skusenosti??

katkaxxx

Adka este nieco - ide o to ze co si s tym obchodom asociujes a treba to proste rozobrat a uvedomit si realnost resp. nerealnost toho coho sa obavas.. ja mam napr zase taku vec ze ked si predstavim sanitku alebo to ze by som v nej sedela tak sa mi hned roztoci hlava... raz som sa v nej viezla ked si mama zlomila nohu a pamatam sa ze aj vtedy mi to bolo neprijemne... a rozmyslala som ze preco a asi to bude preto, ze si so sanitkami asociujem nebezpecie, bolest, utrpenie a smrt a to su veci ktorych sa bojim a som strasne nestastna ze su na svete :( ale ono to ma este prvotnu pricinu predtym a tou je pre mna slovicko "smrt" nebudem uz rozoberat do detailov ze co a ako ale ja sa proste strasne bojim smrti alebo ak by som dostala pocit ze nechcem zit alebo podobne, tak proste to je pre mna horor ak by nieco take bolo.. ja si proste nedokazem uvedomit ze clovek moze mat rozne pocity a niekedy moze naozaj dostat chvilkovy pocit ze ma vsetkeho dost a ze ho to tu nebavi. pretoze pocity su rozne.. a problem nastava vtedy ked su dlhodobe.. lenze nejaky takyto chvilkovy pocit raz za cas dostane kazdy.. ja som ho dostala asi 2x v zivote a aj to som sa trapila kvoli tomu neviem kolko dni este.. neviem sa zmierit s urcitymi pocitmi a myslienkami ktore su pre druhych ludi normalne a potom si ich vycitam.. a tam sa opat dostavam do svojho detstva z ktoreho plynie u mna toto robenie zaverov.. proste Adi je toho strasne vela a ty uz ani nemusis vediet preco to je a tak, ale s pomocou psychologa si myslim ze by si na to mohla postupne prist a zacat to odstranovat. lebo ja tiez viem ze mi sanitka neodhryzne z nosa alebo ze v nej neumriem lebo som zdrava,ale strachu z nej sa mi zbavuje tazko.. takze v tomto smere ta chapem. len treba s tym nieco robit. treba sa vystavovat tomu coho sa bojis. ja som to spravila uz s mnohymi vecami tak a je to min. o 80% lepsie.. drzim palce

monik9

problem bude asi ze si sama doma a asi nemas pocas dna cinnosti ktore by ta odputali od tej pliagy,najst si nejake cinnosti,ja neviem nejaky sport,kurz,hocico

bond 2001

KATKAXXx viem ze som hlupa,aj to viem ze ja do toho obchodu pojdem uz som aj bola ale manzel ma cakal vonku v aute aj to zvladnem lebo musiiiim.Ale teraz dva dni mi je tak vseliak zas vela rozmyslam pravdepodobne.Uz 2 tyz. mi bolo super a teraz sa to zas vratilo mne asi vadi ze som sama doma.Suseda mi hovori ze sa moc sledujem ona si z nicoho hlavu nerobi a ma vacsie zdravotne problemy ako ja.Urcite ma pravduale neviem si to do tej makovice vtlct. adka

monik9

uplne priami suvis to nema,pretoze uplne priami suvis to ma so serotonim,cize trpime jeho nedostatkom a na podporu tvorby serotoninu nam pomaha horcik