Úzkosť

misiak

dakujem ti Adka.
budem sa snazit nedat tej mrche ani minutu z mojho zivota.
dakujem vam.to su rozdiely ked je cloveku dobre a smeje sa vsetkemu,a vtedy dokaze ludi povzbudit.a zrazu pride utlm.
vtedy mi pomahate vy a za to vam dakujem.je to krasne

bond 2001

Moze ta z toho boliet cele telo teda ja som ledva ruky dvyhala ale si predstav ked si v strese cely den tak si vycerpana a to palenie to su tiez nervy .Kati cim sa budes viac vsimat tym to bude horsie aj ja sa o to snazim aby som sa nepozorovala.Lebo to sa zblaznis.Na tuto mrchu nic nezabere asi naozaj len sa jej nebat uz nam tu baby tlcu do hlavy a je to pravda adka

bond 2001

MISKO pamatas sa ked som prisla na tuto stranku prvy krat? asi uz nie ale velmi si mi pomhol.Povedal si ze nemam mysliet na hluposti mam zit a tesit sa aj z malickosti nepodavat sa tej mrche lebo ona z mojho strachu zije !!! misko teraz ti to hovorim ja ty si silny a ty sa premozes lebo toto su len NERVY a ty to dobre vies .DRZ SA DRZIMTI PALCE adka

tobi

bond200, s tej uzkosti, mozem mat aj slabost v rukach? lebo dnes mam hrozne slabe ruky..akoby som mala pretazene, a hrozne mi horia a bolia klby na prstoch..neviem, asi je to napatie..

bond 2001

TOBI aj mna boli hrozne chrbtica bola som aj u doktora vsetko som mala v poriadku povedal ze su to nervy.Tak uz doktorom nechodim lebo iste mali pravdu a ludi co maju uzkost bolieva chrbtica ale to je najmenej teda u mna.Musime sa zbavyt uzkosti Kati ,MUSIME.Lebo to ona nas vycerpava,aj ja chodim vtedy ako prispata ,nevladzem uz aby bola jar pojdem s chlapcami behat.ADKA

tobi

ja viem,ze to neni len o tej bolesti..myslim,ze aj to..moja pricina? ja som prezila dost zle veci..vtedy som sa hrozne bala a obavala o svoj zivot...a obavala som sa pravom...

tobi

a viem,ze to neni len o tej bolesti..lebo ja som prezila dost zle veci..a vtedy som sa naozaj obavala o svoj zivot..a obavala som sa pravom...

tobi

bond200, ved to, ze ta uzkost aj mna hrozne vycerpava..dnes mam hrozne tazke ci slabe ruky..akoby taka tazoba v rukach..chcela som este bapisat, ze ja si myslim, ze tu uzkost moze vyvolat aj to, ked clovek ma nejake nejake bolesti..ved ktory clovek je v pohode ked ho nieco dlhsie boli..ja mam dva roky bolesti chrbtice a lekar o nicom..uz aj s toho som mala depky, ze nedokazu na nic prist, nedokazu poslat na ine vysetrenia..niekde som citala, ze ludia ktory maju depku,uzkost,prezivaju bolest intenzivnejsie..kata

misiak

katka aj ja dufam.ale jeto len pomoc ako ma usmernit.ostatne musim zvladnut sam,tak ako kazdy.
my si mozeme pomoct 90 perc.a ostatny zvysnych 10.
este raz dakujem a zelam pekny vecer

katkaxxx

:D no ja som si povedala ze uz travian nikdy viac.. uz ma to nebavilo, sa to tak vlieklo a bolo to onicom.. :) vidis, to je super! tak potom nas budes skolit a vzdelavat :))) vazne je to super, urcite ti to pomoze.