Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Moze ta z toho boliet cele telo teda ja som ledva ruky dvyhala ale si predstav ked si v strese cely den tak si vycerpana a to palenie to su tiez nervy .Kati cim sa budes viac vsimat tym to bude horsie aj ja sa o to snazim aby som sa nepozorovala.Lebo to sa zblaznis.Na tuto mrchu nic nezabere asi naozaj len sa jej nebat uz nam tu baby tlcu do hlavy a je to pravda adka
MISKO pamatas sa ked som prisla na tuto stranku prvy krat? asi uz nie ale velmi si mi pomhol.Povedal si ze nemam mysliet na hluposti mam zit a tesit sa aj z malickosti nepodavat sa tej mrche lebo ona z mojho strachu zije !!! misko teraz ti to hovorim ja ty si silny a ty sa premozes lebo toto su len NERVY a ty to dobre vies .DRZ SA DRZIMTI PALCE adka
TOBI aj mna boli hrozne chrbtica bola som aj u doktora vsetko som mala v poriadku povedal ze su to nervy.Tak uz doktorom nechodim lebo iste mali pravdu a ludi co maju uzkost bolieva chrbtica ale to je najmenej teda u mna.Musime sa zbavyt uzkosti Kati ,MUSIME.Lebo to ona nas vycerpava,aj ja chodim vtedy ako prispata ,nevladzem uz aby bola jar pojdem s chlapcami behat.ADKA
bond200, ved to, ze ta uzkost aj mna hrozne vycerpava..dnes mam hrozne tazke ci slabe ruky..akoby taka tazoba v rukach..chcela som este bapisat, ze ja si myslim, ze tu uzkost moze vyvolat aj to, ked clovek ma nejake nejake bolesti..ved ktory clovek je v pohode ked ho nieco dlhsie boli..ja mam dva roky bolesti chrbtice a lekar o nicom..uz aj s toho som mala depky, ze nedokazu na nic prist, nedokazu poslat na ine vysetrenia..niekde som citala, ze ludia ktory maju depku,uzkost,prezivaju bolest intenzivnejsie..kata
:D no ja som si povedala ze uz travian nikdy viac.. uz ma to nebavilo, sa to tak vlieklo a bolo to onicom.. :) vidis, to je super! tak potom nas budes skolit a vzdelavat :))) vazne je to super, urcite ti to pomoze.